Debrecen Aquaticum városkártyával

Jelentős kedvezményt ad a belépőkből az Aquaticum Termálfürdő a Debrecen Városkártyával rendelkezőknek

Helyi hírek Wellness

A Debrecen Városkártya által nyújtott kedvezmények bővüléséről tartott sajtótájékoztatót Papp László polgármester és Fazekas Lajos, az Aquaticum Debrecen Kft. ügyvezetője az Aquaticum Termálfürdőben 2023. május 10-én. 

Papp László felidézte, hogy a 2020 tavaszán bevezetett Debrecen Városkártya az első okos személyi igazolvány-alapú városkártya volt az országban, a népszerű kezdeményezéshez pedig ezidáig már több mint húszezer debreceni lakos csatlakozott. Mint mondta, az elfogadóhelyek száma több mint ötven, az Aquaticum Strand pedig elsőként csatlakozott a kártyaprogramhoz. 

Elhangzott: a partnerek között az önkormányzati cégek – Nagyerdei Kultúrpark, Kodály Filharmónia, MODEM – mellett számos vendéglátóhely, étterem, cukrászda és kávézó is szerepel. 

Az elfogadók köre még eggyel bővül, az Aquaticum Termálfürdő május 15-étől csatlakozik új egységként a Debrecen Városkártya programhoz. A belépőjegy árából 15 százalékos kedvezményhez jut az, aki Debrecen Városkártyát tud felmutatni. Ez a kedvezmény vonatkozik a felnőtt, a diák és a nyugdíjas belépőkre egyaránt. Aki pedig bérletet vált, az akár 33 százalékos árengedményt is biztosíthat magának

– jelentette be a városvezető.  

Hozzátette, a 2020-ban kiállított első városkártyák rövidesen lejárnak, viszont a májusi közgyűlésen tárgyalnak arról, hogy azok érvényességét tíz évre hosszabbítsák, így a kártyák 2030-ban járnának le. Hozzáfűzte, a városkártyát identitásképző céllal hozták létre, hogy a debreceniek kedvezményesen jussanak különböző szolgáltatásokhoz Debrecenben. 

Aquaticum Debrecen

Fazekas Lajos leszögezte, hogy a strandon továbbra is fennmarad a városkártya kedvezmény. – A termálfürdő esetében fontos megemlíteni, hogy a vendégek 75 százaléka debreceni, tehát nagyon széles kört érint ez a kedvezményes belépési lehetőség, az öt, illetve tíz alkalmas bérlet vásárlása esetén pedig további kedvezményeket biztosítunk – sorolta. Megjegyezte, a fürdők országos szinten 40 százalékos áremeléssel nyitottak a szezonra, viszont Debrecenben ez az érték 15 százalék, vagy még az alatt van. 

Aquaticum Debrecen

A Debrecen Városkártyát jelenleg Debrecen két pontján lehet kiváltani: a Tourinform-irodában (Piac utca 20.) és a DV Parking Ügyfélszolgálatán (Füredi út 27., Malompark II. első emelet).