Műtét, kórház

Az életéért küzdött a Debrecenben megkéselt lány

Helyi hírek

Vélhetően féltékenység miatt késelte meg diáktársát egy 16 éves lány Debrecenben – számoltunk be róla korábban.

A rendőrség tájékoztatása szerint a sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett. T. Vera “bűne” annyi volt, hogy összejött azzal a fiúval, akivel támadója, M. Beáta korábban járt.

A lányok egyik iskolatársa a Blikknek elmondta, a haragos felek előre megbeszélték, hogy a tanítás után megverekszenek egymással, de sajnos rosszul sült el a dolog. Még más iskolákból is volt közönségük, több fiú is állt körülöttük, de senki nem akadályozta meg a késelést. A szemtanú szerint Beáta négyszer sújtott le a késsel Verára.

A lap úgy tudja, a pincérnek tanuló késelő és a boltosnak készülő áldozata sem debreceni, két különböző környékbeli településről származnak. Értesüléseink szerint Verának a vállát és a tüdejét is érték szúrások, a kórházban pedig az életveszélyes sérülései miatt operálni is kellett.

A Sinai Miklós utcai park egy, a közelben élő idős nő szerint elég rossz hírű környék, elmondása szerint sok itt a balhé, és gyakran érzi úgy magát, mintha egy gettóban élne. Sok a hajléktalan, és a kábítószeres fiatal is – nyilatkozta a nő.