Gyurcsány Ferenc

Magyarázkodni kényszerült egy debreceni szálloda, mert nem engedte, hogy Gyurcsány Ferenc kibérelje a rendezvénytermüket

Helyi hírek

A Demokratikus Koalíció november 23-án szerette volna kibérelni a debreceni Centrum Hotel rendezvénytermét, de a szálloda ezt nem engedte, arra hivatkozva, hogy náluk nem lehet pártrendezvényt tartani. A „Legyél te is DK-tag!” című rendezvényen Gyurcsány Ferenc pártelnök tartott volna előadást.

A rendezvény előtt a szálloda recepciósa jelezte a hotel vezetőjének, hogy többen érdeklődnek arról, hol lesz a DK-s rendezvény megtartva, a szálloda vezetésének azonban nem volt erről semmilyen információjuk, azt állítják, a DK hirdetéséből tudták meg, milyen rendezvény készül náluk.

A hotel üzleti filozófiájával nem egyeztethető össze, hogy a hotel nevét bármilyen politikai oldal nevével összekapcsolják, így sem a múltban, sem a jövőben nem lehet pártrendezvény helyszíne a Centrum Hotel, mivel ez megoszthatja a lehetséges vendégkört

– tudta meg a Magyar Hang a szállodát működtető cég tulajdonosától.

A DK a lappal azt is közölte, a szálloda november 18-án, a bérleti szerződés aláírásának tervezett napján jelezte számukra, hogy eláll a helyszín biztosításától. Az eseményt más helyszínen és más időpontban meg fogják tartani.

Nem ez az első eset, hogy debreceni vendéglátóhelyről ellenzéki politikusokat tessékelnek ki. Emlékezhetünk, tavaly ősszel Márki-Zay Péter és Pálinkás József járt így, utóbbi a Debreceni Napnak nyilatkozott először az őket ért méltánytalanságról.

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft