Campus fesztivál 2022

Itt vannak a 2023-as Campus Fesztivál első sztárfellépői

Helyi hírek Party Zone

Jövőre ismét megrendezik az egyik legnagyobb magyar kulturális eseményt, a debreceni Campus Fesztivált, melyen már biztosan fellép Robin Schulz német dj-producer és Zaz francia sanzon-, jazz- és a soulénekesnő – olvasható a szervezők MTI-nek küldött közleményében.

A két külföldi zenész mellett több mint harminc hazai előadó nevét tették közzé, a fesztivál weboldala szerint- mások mellett – ott lesz a 30Y, a Tankcsapda, a Halott Pénz, az AWS és Majka is.

“Több nemzetközi produkcióval is tárgyalásban vagyunk, és bízunk benne, hogy még idén további, jól csengő neveket tudunk bejelenteni. A hazai színtérről is egy első ízelítőt kínálunk most, nagyon sok zenekar nevéről csak később fogjuk fellebbenteni a fátylat”

– idézte Süli Andrást, a fesztivál programigazgatóját a közlemény.

Külföldi sztárfocistákat hoznának a Campusra, külön szektorokat kaptak az egyetemi hallgatók és dolgozók a Nagyerdei Stadionban

Hozzátette, a jövőre 15 éves rendezvényen önálló színpadot kap a hiphop, valamint a rock- és metálzene, és a más műfajokat képviselő fiatal tehetségeknek is biztosítanak helyet.

A 2023. július 19-én kezdődő négynapos fesztivál helyszíne ismét a debreceni Nagyerdő lesz, Robin Schulz július 20-én, Zaz július 22-én áll majd a Campus nagyszínpadára. A jövő évi Campus Fesztiválra december 31-ig vásárolhatók meg a kedvezményes bérletek, és hamarosan elérhető lesz az ajándékjegy is a közlemény szerint.