Hosszú távú együttműködést kötött a debreceni Tündérkör Alapítvány és a BMW Magisz

Helyi hírek

A BMW Magisz évek óta szeretett volna karitatív szervezeteknek segíteni, elsősorban gyermekek és hátrányos helyzetűek támogatásával. Régi ismeretség alapján ezért keresték meg a főleg Debrecenben élő gyermekeket segítő Tündérkör Alapítványt, akik nyitottak voltak az együttműködésre.

A BMW Magisz szeretné könnyebbé tenni a Tündérek mindennapi munkáját, segíteni az alapítványhoz fordulókat. Elsődlegesen négy fontos projektet szeretnének közösen idén megvalósítani, amelyekben hasznosan részt tud vállalni a vállalt.

Elsőként a debreceni nagybeteg kislánynak Meikének szeretnének segíteni. A BMW Magisz gépjárművet ajánl fel a kislány kezelésének idejére, hogy családjával kényelmes körülmények között eljusson a Borsóházba, ahol gyógykezelik.. A Tündérkör is segíti a kislány útját az üzemanyagköltségek fedezésével.

Jó hírek érkeztek a kislányról, akiért egész Debrecen aggódott

Egy másik közös projekthez a vállalat szintén gépjárművet, egy buszt biztosít, amellyel a Gyengénlátó Gyermekekért Alapítvány Balatongyörökre fogja vinni a súlyos fogyatékkal élő gyermekeket táborozni.

Augusztus 27-én rendezik meg a TündérFutást, az esemény szervezésében és lebonyolításában a BMW Magisz társként vesz részt, továbbá pénzadománnyal is támogatja a rendezvényt.

Az alapítvány tulajdonában álló Ford Transit megviselt autó, melyet a szervizelnek, megjavítják, hogy készen álljon a TündérFutásra

– mondta az eseményen Tóth Zsé Ferenc, a Tündérkör Alapítvány elnöke.

Idén Tégláson rendezik meg a TündérFutást, amit a BMW Magisz nem csak támogat, de aktívan részt is vesz rajta.

Kitelepül a vállalat, viszünk ki autót, elektromos autót. Szeretnénk a gyerekeknek és családoknak kedvezni, lesz lufi, cukorka. Emellett álljuk a rendezvény ásványvíz-szükségletét is, mellyel szintén támogatni szeretnénk a TündérFutást

– emelte ki Magocsa Viktória a BMW Magisz ügyvezető igazgató helyettese.

Idén a TündérFutás mellett várhatunk még közös eseményt a Tündérkör és a BMW Magisz részéről, de erről még nem sokat árultak el. Igyekeznek úgy megszervezni ezeket az eseményeket, hogy felkészültek legyenek mind a gazdasági, mind a járványhelyzetre. Egy nagyobb rendezvényre is számíthatunk még az idei évben – tudtuk meg a szervezőktől.

A negyedik közös projekt egyelőre még meglepetés, de Tóth Zsé Ferenc annyit elárult, hogy a színfalak mögött már mennek a tárgyalások.

Amit ígérhetünk, az az, hogy pozitív polgárpukkasztásra lehet számítani. Tehát olyan dolgot szeretnénk a jövőben együtt életre hívni, ami nem szokványos, leginkább globális innovációról beszélnék. Olyat szeretnénk kitalálni, amit még soha senki nem csinált meg. Mindenképpen be akarjuk közösen magunkat írni a történelemkönyvekbe. Több karitatív programot akarunk létrehozni, aminek lényege, hogy nagyon pozitív meghökkentést gyakorol az emberekre, természetesen jótékony céllal. Közös célunk, hogy minél erősebb lehessen az alapítvány, minél több szegmenst tudjunk kiszolgálni, minél expanzívabban dolgozhassunk, minél jobb minőségben, és nagyon fontos, hogy minél gyorsabban.

Fotó: hosszú távú szerződés aláírása, a BMW Magisz képviseletében Szabolcsi Gabriella és Tóth Zsé Ferenc a Tündérkör Alapítvány elnöke.