Wizz Air

A WizzAir leállítja a Debrecen-Kijev járatot az ukrán helyzet miatt

Helyi hírek

A WizzAir légitársaság Facebook-oldalán nemrég bejelentette, hogy felfüggeszti ukrajnai járatait, a helyzet Debrecent is érinti, ugyanis városunkból Kijevbe repülnek a WizzAir járatai.

Háború! Oroszország több irányból támadja Ukrajnát, Putyin mindenkit megfenyegetett, Szijjártó megszólalt

Kijevbe és Moszkvába is indultak járatok a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről. Az ukrajnai helyzet miatt azonban a WizzAir február 24-én bejelentette, hogy az országba irányuló összes járatot felfüggesztik, mivel a légteret teljesen lezárták.

A WizzAir közleménye:

A jelenlegi ukrán helyzet és a légtérlezárás miatt a Wizz Air sajnálattal tájékoztatja ügyfeleit, hogy a légitársaságnak átmenetileg fel kell függesztenie az országba irányuló és onnan induló járatait. Azok az utasok, akiknek járatai az érkező vagy induló ukrán járatokra foglaltak, további információkat találhatnak a wizzair.com oldalon, vagy a légitársaság telefonos ügyfélszolgálatán keresztül: 00380 893 202 532. Utasaink és személyzetünk biztonsága továbbra is első számú prioritásunk marad, és reméljük, hogy hamarosan visszatér a megszokott menetrend Ukrajnába.

A WizzAir jegyfoglaló rendszerében jelenleg még látszódnak az ukrán járatok, azonban valószínűleg ezeket hamarosan törlik a kínálatból.