Elindult az ajánlásgyűjtés, itt írhat alá a hajdú-bihari ellenzéki jelölteknek

Helyi hírek

Országgyűlési képviselőjelöltjeik támogatását kérték pénteki online sajtótájékoztatójukon ellenzéki pártok a választópolgároktól az április 3-ai országgyűlési választás és országos népszavazás szombaton kezdődő kampánya és az ajánlásgyűjtés kezdete előtt. Közös miniszterelnök-jelöltjük Márki-Zay Péter Facebook-oldalán azt hangsúlyozta: minden településen el kell érni minden választópolgárt.

A Jobbik, a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd képviselői azt kérik a választópolgároktól: aláírásukkal is támogassák az ellenzék jelöltjeit, “hogy legyen Magyarország mindannyiunké”.

Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt Facebook-oldalán közzétett videójában az emberekhez szólva hangsúlyozta: az, hogy április 4-én “mire ébredünk, milyen Magyarországot fogunk építeni, az rajtatok múlik”. Azon múlik, hogy el tudnak-e érni minden településen minden választópolgárt – jegyezte meg. Azt mondta: céljuk, hogy akár egy nap alatt, szombat estére sikerüljön összegyűjteni minden körzetben valamennyi jelöltjük számára a szükséges 500 aláírást.

Ehhez arra kérte aktivistáikat, hogy kora reggeltől késő estig járják az utcákat, kopogtassanak be minden házba, menjenek el barátaikhoz és szedjék össze ezeket az aláírásokat. Márki-Zay Péter köszönetet mondott aktivistáiknak. “Kemény ötven nap vár ránk, de együtt megcselekedjük a csodát” – fogalmazott az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Itt írhat alá a hajdú-bihari jelölteknek

Varga Zoltán, 1-es körzet:

Mándi László, 2-es körzet:

Salamon Gergő, 3-as körzet:

Szántai László, 4-es körzet:

Kiss László, 5-ös körzet:

Hegedüs Péter, 6-os körzet: