Panel Debrecenben

Mándi: EU-s pénzből modernizáljuk a debreceni lakásokat

Helyi hírek

Mándi László, az Egységben Magyarországért szövetség Hajdú-Bihar megye 2-esz számú választókerületének parlamenti képviselőjelöltje sajtótájékoztatón jelentette be a szövetség közös programjának egy fontos elemét: 2022 után lakáscélú ingatlanok energetikai célú felújítására költsék az Európai Uniótól energetikai korszerűsítésre kapott forrásokat.

A Momentum és az Egységben Magyarországért pártszövetség javaslata, hogy indítsuk újra a magyarországi házfelújítási programokat, de ezúttal EU-s forrásokból.

Azt kevesen tudják, hogy az Európai Unió régóta adna erre pénzt Magyarországnak, csak a Fidesz úgy döntött, ezt közintézmények renoválására költi el. Onnan ugyanis sokkal könnyebb lopni, mintha magánemberek házait és lakásait újítanák fel

– olvasható a politikus közleményében.

Mándi: “A Tócóskertnek és a Tócóvölgynek nem új lakókra van szüksége”

Mándi László úgy látja, Debrecenben országosan is kiemelten sok a felújításra váró panelházak száma. Céljuk, hogy a kormányváltás után ezek a debreceni lakóházak kiemelt figyelmet kapjanak a korszerűsítési programban. Ehhez, és a házfelújítási program kormányváltást követő mielőbbi elindításához kérik a debreceniek támogatását is.

Kormányváltás esetén megnyitjuk az EU-s forrásokat a társasházak és a rossz szigetelésű családi házak felújítására és energetikai
korszerűsítésére. A támogatási rendszert pedig úgy fogjuk kialakítani, hogy a rászoruló háztartások akár minimális önrésszel is elérhessék ezt a lehetőséget. Az önrészt kamatmentes hitellel is segítjük, mert a cél világos: MINDEN magyar lakás korszerűsége érje el a 21. század minimumkövetelményeit.

Az EU-s forrásokból finanszírozott lakásfelújítás nemcsak drasztikusan csökkenti a fűtésszámlát (és egyes esetekben az áramszámlát), de
természetesen szebbé és kényelmesebbé is varázsolja a magyar emberek otthonait. Mert a kényelmes és korszerű otthon egy fejlett országban: alap.

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft