Szezonzáró Halloween Party a Vidámparkban

Helyi hírek Kultúra

Október 31-én, Halloween lidérces éjszakáján ez évben utoljára nyitja ki kapuját az ország egyetlen vidámparkja, ahol 17:00 és 22:00 között hátborzongatóan izgalmas programkavalkáddal várják a vendégeket.

 

Egy egész estét tölthettek el a parkunkat ekkortájt ellepő boszorkányok, kísértetek és más rémséges teremtmények társaságában: a Szellemvasúton felfedezhetitek az éjjeli Nagyerdő sötétjét, a Boszorkányjósdába betérve kifürkészhetitek, milyen titkokat rejt jövőtök, de horrormese-előadást is végigizgulhattok, és végezetül közös tűztáncot járunk majd a máglya körül. Zenés-táncos produkciók, valamint gólyalábas- és tűzzsonglőr-bemutatók is gondoskodnak majd a fergeteges hangulatról, ha pedig aktív szórakozásra vágytok, a tematikus kézműves-sarokban próbálhatjátok ki kézügyességeteket.

További borzongásban lehet részetek a Pálmaházban, ahol nemszeretem állatokkal barátkozhattok a Bátorságpróba keretében. Reliktumkiállítás keretében néhai állatkerti lakókról mesél az Elvarázsolt kastély. A kisebbeket ingyenes arcfestés várja, a halloweeni étel- és italkínálatból pedig valamennyi korosztály garantáltan talál majd kedvére valót. Mindemellett természetesen rendelkezésre áll majd a Vidámpark 23 élményeleme is, többek között az Apollo-X, amely professzionális fénytechnikájának köszönhetően este páratlan, földöntúli élményeket nyújt.

A rendezvényre való belépést és annak valamennyi programelemét magában foglaló belépő 2700 Ft-os, míg az ezeken felül korlátlan játékgép-használatot és gyorsított belépést biztosító Varázskarszalag 3700 Ft-os egységáron kapható gyorsított bejutást biztosító online elővételben a www.ticketbase.eu/zoodebrecen oldalon és a rendezvény ideje alatt a helyszínen 21:30-ig.

Részletes program:
https://www.facebook.com/events/4295591650548369/

Kövess minket az Instagramon is:
www.instagram.com/zoodebrecen

és iratkozz fel a YouTube-csatornánkra:
www.youtube.com/zoodebrecen1958

 

Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark Facebook oldala