Megakadályozták a lángok továbbterjedését a nyíradonyi szállodánál

Helyi hírek

A tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését Nyíradony-Tamásipusztán, ahol kigyulladt és teljes terjedelmében égett a Borostyán Med Hotel tetőszerkezete.

0:45

Éjfél után eloltották azt a tüzet, amely vasárnap este keletkezett egy szállodában, Nyíradony-Tamásipusztán. A tetőszerkezet égett teljes terjedelmében. A lángokat, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a nyíradonyi, a debreceni, a hajdúböszörményi, a nyírbátori, a hajdúszoboszlói, a nyíregyházi, a fehérgyarmati és a berettyóújfalui hivatásos, valamint a szakolyi önkormányzati tűzoltók fékezték meg. Az egységek megkezdték az utómunkálatokat. A hotel vendégei és munkatársai idejében elhagyták az épületet.

20:20

A nyíradonyi, a debreceni, a hajdúböszörményi, a nyírbátori, a hajdúszoboszlói, a nyíregyházi, a fehérgyarmati és a berettyóújfalui hivatásos, valamint a szakolyi önkormányzati egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a tüzet. A rajok átvizsgálták az épületet, amelynek földszinti helyiségeiből nagy értékű orvosi felszereléseket mentettek ki – közölte a katasztrófavédelem.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt