Még csak 7 éves, de az életéért küzd egy debreceni kislány – így segíthetünk neki

Helyi hírek

A Tündérkör Alapítvány osztotta meg szélesebb közönség előtt a 7 éves Regi kálváriáját.

Tavasszal derült ki, hogy a kislány gyógyíthatatlan és nagyon agresszív agydaganattal küzd. A tumort (agytörzsi glioblastoma multiforme) sajnos műteni sem lehet a rossz elhelyezkedése miatt.

Regi számos beavatkozáson, kezelésen esett át. Miután biopsziát végeztek, beödémásodott a daganat. Ezért egy söntöt ültettek be a fejébe, ami elvezeti az agyvizet a fejből a gyomorba. Bár lehetett volna külföldön célzott protonterápiás kezeléssel próbálkozni, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő a család kérelmét elutasította.

A gyermek május végétől június végéig összesen 26 sugárkezelést kapott, mellette párhuzamosan kemoterápiát (TMZ) is, kapszula formájában. Most várják a 6-8 hét múlva esedékes friss MR-leletet.

Az alapítvány felhívása, a szülők üzenete:

Nagyon szépen megkérünk Mindenkit, hogy ha teheti és szeretne segíteni, hozzájárulni Regina jövőbeli kezelési (jelenleg egy igen költséges kölni immun-onkológiai terápia a fő cél!) és egyéb járulékos költségeihez, illetve hogy minél szebbé, tartalmasabbá tegyük számára az elkövetkezendő időszakot, az az alábbi bankszámlára megteheti.
Vagy akár egy megosztás is nagyon sokat jelentene számunkra!
Bankszámlaszám:
11773384-01655328
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU60117733840165532800000000
Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB
Csapó Tibor és Csapóné Kunkli Krisztina
Közleménybe kérjük beírni , hogy ADOMÁNY !
Elérhetőség: 06-30/2020-628
Hálás köszönettel: Regina szülei
Ha pénzzel nem, megosztással segíts rajta! Köszönjük szépen!