Leköptek egy katonát Debrecenben, mert “Orbánt szolgálja”

Helyi hírek

Példátlan önuralmat gyakorolt a fiatalember.

A Zsaruellátó osztotta meg az esetet, amely egy olvasója szerint Debrecenben történt:

“Ma történt, és borzasztóan fáj, fiam 20 éves és katona. Most jött haza kórházszolgálatból, előtte határon volt, és várt Debrecenben a buszra. Egy nyugdíjas vén majom leköpte őt azzal a felkiáltással, hogy “O***katonája” Fiam persze nem reagált, kulturáltan odébb ment, de ha én ott lettem volna az biztos, hogy kiosztom .”
– írta a megalázott katona szülője, aki azt üzeni az illetőnek, hogy “találkozzon saját magával minél hamarabb, és ha ha bajba kerül, ne legyen ott neki, katona, rendőr!”
Mint írja, elszomorító az eset, és nem ezt érdemelnék a lelkes fiatalok.

2 thoughts on “Leköptek egy katonát Debrecenben, mert “Orbánt szolgálja”

  1. Fake news!
    Hangulatkeltés. Húszéves és már több év vitézkedés a háta mögött… Bár a fiúcska – ha létezne -választhatott volna magának valami olyan foglalkozást is, amelyben létezik a társadalmi hasznosság, értéket állít elő, hozzájárul a hazai össztermék növekedéséhez, stb.

  2. Én is elvetem az ilyen megnyilvánulásokat, de kedves anyuka/vagy apuka – nem tudom melyik írta a panaszt – azért tudomásul kellene vennie, hogy pontosan Orbán hatására, aktiv támogatásával, biztatásával terjedt el ez a gyűlölet. Ne csodálkozzon. Csak emlékeztetném, amikor a fővárosban egy fideszes őrült nyugdíjas savval öntötte le egy résztvevőt. Akkor miért hallgatott? A másik, én talán még el is hiszem a történetet, ha önben lett volna annyi bátorság, hogy nevével, esetleg képével támasztja alá, hitelesíti a hírt. Így számomra akár lehet egy álhír is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük