Maszkellenes tüntetéseket szervez a kamupártos Gődény több magyar nagyvárosban

Helyi hírek

Covid 9.11 címmel szerveződik péntek délután országos tüntetés a kamupártos patikusceleb Gődény György és köre által. Az aktivisták a koronavírus miatt életbe léptetett korlátozások ellen fognak tiltakozni.

A járványszkeptikus társaság magát “Normális Élethez Ragaszkodók”-nak nevezi.

A bulvármédiában rendszeresen felbukkanó Gődény videóiban azt terjeszti, hogy a koronavírus-járvány veszélyét a média eltúlozza, és a betegség igazából nem súlyosabb, mint egy influenza. Azt is vallják, hogy a PCR-teszt rendszeresen hamis pozitív jelzéseket produkál, illetve hogy a maszkviselés nem hatékony a fertőzés visszaszorításában.

Debrecenben is divat az orr alá húzott maszk – tényleg unjuk már ezt a járványosdit?

A központi rendezvény Budapest belvárosában, jelképesen is a Szabadság téren lesz, ahol 15 órától lehet gyülekezni, és utána 20 óráig lesznek programok.

A vidékiektől azt kérik, hogy a megyeszékhelyükön gyülekezzenek a Szabadság téren, “mert az mindenhol van”. Nos, Debrecenben pont nincs, így lehet, hogy a cívisvárosban meghiúsul a program.

Hol a 153 millió forint?

Gődény György neve a 2018-as választás előtt lett szélesebb körben ismert, ekkor indult el “Közös nevező” nevű kamupártjával, és szerzett mindösszesen 4 ezer szavazatot. Ennél jóval több ajánlást gyűjtöttek össze, nem biztos, hogy tiszta eszközökkel.

A 153 milliós állami kampánytámogatást már vissza kellett volna fizetniük, de erről Gődény nem hajlandó nyilatkozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük