“A TEK hozza haza az elrabolt debreceni gyermekeket!” – petíciót indított az ismert debreceni vállalkozó

Helyi hírek

Mint ismert, furcsa körülmények között “vette magához” Debrecenben élő volt feleségétől közös gyermeküket egy külföldi apa.

A férfi több ember segítségével, trükkösen kaparintotta meg a kislányt és a kisfiút egy debreceni élményparkban. A rendőrség egy napig körözte őket, majd azt közölték: nem történt bűncselekmény. Az édesanya szerint nagyonis történt. Az apa ezt természetesen máshogy látja.

Nemrég tettek közzé egy felhívást, hogy szemtanúkat keresnek:

Debreceni gyermekszöktetés: nyomoz a rendőrség, de a lakosság segítségére is szükség van

Felföldi József, a közéleti témakörökben is rendre megnyilvánuló debreceni vállalkozó úgy véli, a gyerekeket haza kellene hozni, mégpedig a TEK segítségével.

Petíciójában ezt írja:

Debrecenben július 26-án, az apai láthatáson, az apjuk elrabolta két kisgyermekét, a hétéves kisfiát és az ötéves kislányát, akiket az édesanyjuk kezéből tépett ki, miközben az anyát két magyar gorilla lefogta. A gyermekek megrémültek, sírtak, az esetet kamerafelvétel rögzítette, később szemtanúk tettek tanúvallomást a gyerekrablásról a debreceni rendőrségen. Az argentin apa a gyermekeket Ibizára szöktette legális papírok nélkül, a rendőrség leállította a nyomozást, és az apa Németországból hazarepülhetett velük, papírok nélkül, ugyanis a kisgyermekek minden irata az anyánál van, akivel a gyermekek mindig is éltek A német rendőrök, mivel nem volt a férfi, Ariel Vasallo Martin ellen nemzetközi elfogatóparancs, útjukra engedték őket, miután a magyar kollégák ezt jóváhagyták. Azért, mert megkérdezték az apát, ha tárgyalásra kerül sor, visszajön-e Magyarországra, és ő igennel felelt. Míg a válást el nem indította Varga Bernadett, addig az apa is itt élt velük Debrecenben, Ibizára csak vakációzni vagy idénymunkára jártak. A gyerekek nem tudnak spanyolul, itt jártak bölcsődébe, óvodába, az apjuk másfél éve el se jött hozzájuk. Az anya 2016 óta nem mert elmenni Ibizára, mert az apa kábítószeres körökbe került, és miután elindította ellene a válópert a nő, a férfi cselt eszelt ki ellene az ügyvédjeivel: ahogy kimegy a gyerekekkel külföldre, elveszik a papírjaikat, majd hónapokig rejtegetik őket, míg spanyol papírokat készítenek a gyerekeknek, és a magyar hatóság már semmit sem tehet. A gyerekeknek ugyanis minden papírjuk MAGYAR, MAGYAR HATÓSÁG által kiállítva. De a MAGYAR ÜGYÉSZSÉG nem tesz semmit a perük ügyében, a rendőrség pedig emiatt megszüntette a nyomozást. Kérjük, írja alá a petíciónkat, ha támogatja, hogy az ügyészség végre lépjen, az elrabolt MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR gyerekeket pedig hozza haza a TEK vagy a rendőrség!!!

Aki egyetért vele, itt írhatja alá a kezdeményezést, de beszállhat a Felföldi posztjánál kialakult eszmecserébe is:

#hozzákhazaazelraboltdebrecenigyermekeket!Itt a petíció, amit az előző posztomban említettem. Írjátok alá, ha…

Közzétette: József Felföldi – 2020. augusztus 30., vasárnap

Fotó: Facebook/Varga Bernadett

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük