Gyerekrablás Debrecen

Családi dráma Debrecenben: megszólalt az apa

Helyi hírek

Most már mindkét szülő verziója ismert. Egy debreceni élményparkból vitte el két gyermekét az édesapjuk vasárnap. Az anya feljelentést tett.

A 7 és 5 éves kisfiút és kislányt, valamint 41 éves apjukat egy napig körözte a rendőrség, majd arra jutottak, hogy nem történt gyermekrablás, a férfi jogszerűen vette magához a gyerekeket.

Rendőrség: nem történt gyermekrablás Debrecenben, nem körözik az apát

Az édesanya továbbra is azt állítja, hogy a gyermekeit elrabolták.

A dél-amerikai V. Ariel Martin – akit ibizai kikötőmágnásként emlegetnek – egy spanyol bírósági határozatra hivatkozva jött Magyarországra, és egy debreceni élményparkba szervezett programot egykori családjának. Egyszer csak azonban korábbi párja, V. Bernadett kezei közül kikapta a hétesztendős Martint és az öt­éves húgát, Carolinát, akikről a család úgy tudja: helikopterrel lépték át a határt.

A Bors szúrta ki, hogy V. Ariel Martin egy spanyol portálnak el­mondta: évek óta harcol a gyermekeiért, azonban az édesanya mindent elkövet annak érdekében, hogy ne láthassa őket – vélhetően ezért vette saját kezébe vette az ügyet.

Azt állítja, Spanyolországban húsz bíró is kimondta, hogy az édesapáé a szülői felügyeleti jog.

Már három éve harcolunk a gyerekekért, ami akkor durvult el, amikor a magyar édesanya váratlanul hazatért a gyerekekkel. Hiába kértük, hogy hozza vissza a kicsiket, erre nem volt hajlandó

– mondja az apa jogi képviselője.

A spanyol Cope hírportál szerint az édesanya érzelmileg manipulálta a gyerekeket, hogy nyomást gyakoroljon az édesapára. Azt is megtiltotta nekik, hogy beszéljenek vele, ellene hangolták. Martin azonban számos vi­deót bemutatott a bíróság előtt, amelyek állítólag igazolták a gyerekekkel fennálló jó kapcsolatát.

Debreceni édesanya: “Lefogtak, és kiszakították karjaimból a gyermekeimet”

Bernadett, az anyuka jogi képviselője viszont azt állítja, az anyáé a felügyeleti jog.

3 thoughts on “Családi dráma Debrecenben: megszólalt az apa

  1. Jó látni, hogy van apa, akinek sikerült elérni, hogy találkozhasson a gyermekeivel! Ha mágnás lennék, biztosan nekem is sikerült volna! Ehelyett 8 éve külföldre lopta a gyermekemet az anyjuk. 5 éve találták meg a hatóságok. Nem erőltettem, hogy haza jöjjenek, nehogy én legyek a rossz. Ma már szóba se állnak velem! Csak a rengeteg adósság maradt a családomból, amit nekem kell fizetni! 😕

  2. A szokásos sztori: hülye szülők szerencsétlen gyerekei…
    Az meg sem fordul a fejükben, hogy egy gyerek nem tud “elválni” egyik szülőjétől sem?
    Hiszen a számukra anya és apa együtt alkotják a világuk tartóoszlopait.

  3. Jogellenesen vitte magával az apa a gyerekeket. az anya oldalán megtalálható a végrehajtó által július 22-én küldött végzés, mely felfüggeszti a gyerekek kiadatását.Apuka is értesült erről, majd 26 -án elrabolta a gyerekeket.2 hete semmilyen információt nem ad a gyerekekről, nem tudott velük az anya kapcsolatba lépni! Az anyuka 2 alkotmánybírósági ítélettel is rendelkezik, melyek megszüntették az 1-2. fokú bíróság és kúria határozatait a gyerekek kiadatásáról, mert jogszerűtlenül járt el a bíróság az anyával szemben!!!A gyerekek életük felét folymatosan magyarországon élték le itt járnak iskolába, óvodába, magyar állampolgárok!Az apuka 4 évig élt a nagyobbik gyerekkel -és sajnos nem volt ideje közös nyelvet megtanítani a gyereknek!!!Apuka ellen eljárás van drog ügyek miatt spanyolországban!Illetve ki tudja innen kik jártak ki hozzá a yachtjaira “borkaizni”! ….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük