Kósa Lajos: Debrecenben a BMW autókat akar gyártani

Helyi hírek Ország

Azoknak üzent, akik “pontosan szeretnék tudni, mi a helyzet a Debrecenben épülő BMW-gyárral kapcsolatban”. Facebook-bejegyzést tett közzé Kósa Lajos a Debrecenben épülő BMW-gyárral kapcsolatban. Mint ismert, a héten jelentették be, hogy a gyár beindítása egy évet csúszik.

Kósa szerint a jó hír az, hogy

a gyár épül, Debrecenben a BMW autókat akar gyártani.

Ezt arra alapozza, hogy az utóbbi időben igyekezett mindenkivel beszélni, aki hiteles információkkal szolgálhat (a BMW munkatársaitól az ITM miniszterén át, Debrecen polgármesteréig bezárólag).

Elhalasztják a debreceni BMW-gyár üzembe helyezését

Úgy véli, mindössze annyi történt, hogy a BMW reagált az autópiac változására: a rövid távú kiadásait csökkentette, illetőleg átütemezte. De az is nyilvánvaló, hogy a járvány előbb utóbb véget fog érni és az autópiac is visszaáll a normál működésre. A BMW is arra számít, hogy középtávon megindítja az autógyártását Debrecenben – írja Kósa Lajos.

Nem azért BMW a BMW, hogy ne foglalkozzanak a debreceni projekt sorsával 2020 tavaszán. A mostani bajor közlés világos: Debrecen jó döntés volt, és az ma is, a projekt jó, a gyár tovább épül. A BMW nem szappanoperát gyárt, hanem hatcsillagos járműveket. Most is megerősítették azt az álláspontjukat, miszerint Magyarország és Debrecen jó partner. Az együttműködésünk folytatódik

– tette még hozzá, és a “balhéleső kibiceknek” azt üzeni: “a BMW, Magyarország, Debrecen együttműködve köszönik szépen az érdeklődést, jól vannak, jól vagyunk!”

BMW – Debrecen – MagyarországMindazok figyelmét kérem, akik pontosan szeretnék tudni, mi a helyzet a Debrecenben épülő…

Közzétette: Kósa Lajos – 2020. május 8., péntek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.