Attila mécsesek

Meghalt Attila, Debrecen egyik legismertebb embere

Helyi hírek

Úgy hírlik, ő az áldozata a hajnali cserbenhagyásos gázolásnak.

Mint arról korábban hírt adtunk, halálos gázolás történt ma hajnalban Debrecenben, a rendőrség keresi a tettest, aki zebrán ütött el egy férfit.

Nemrég kaptunk több forrásból is olyan információt, hogy a szerencsétlenül járt férfi nem más, mint Attila, a közismert és sokak által kedvelt hajléktalan. Attila több évtizede élt a debreceni belvárosban, életútja ismeretlen. 48 éves volt.

Attilát a Rákóczi utca és Csapó utca kereszteződésében gázolták el 2019. november 14-én 4 óra 30 perc körül, miközben szabályosan, a kijelölt gyalogosátkelőn ment át az úttesten.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy az ismeretlen gépkocsi sofőrjét, illetve azokat, akik a balesetet látták, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán  illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

A bejelentő személyét a rendőrség mindig bizalmasan kezeli!

Meghalt Lujó, gyászolják a debreceniek