Szabadon engedték a négy kidobót, akik összeverték a német topmenedzsert és két fiát a bulinegyedben

Helyi hírek Ország

Pénteken egy budapesti étteremben megverték az egyik német autóipari cég topmenedzserét és két fiát. 

Az Index úgy tudja, a rendőrök az eset után csak két nappal, hétfőn végezték el a helyszínelést annak a balhénak a helyszínén, amely egy Gozsdu udvarban lévő étteremben történt.

A portál információi szerint a német férfi Budapesten tanuló két fiával péntek este a Gozsdu Udvarban lévő egyik étteremben vacsorázott. Ügyvédjük úgy fogalmazott, hogy “nagyon magas” számlát hagytak ott, majd átmentek egy másik közeli helyre. Később visszamentek az étterembe, ahol korábban vacsoráztak, mert újra enni akartak. Ekkor azonban

nem engedték be őket a kidobók, akik először az egyik, majd a másik fiút fújták le spray-vel.

Amikor a magyarul nem beszélő apa mindezt a mobiljával videóra vette, őt is megtámadták.

Mindenkit ököllel ütöttek, rúgtak, még akkor is, amikor már a földön feküdtek. Az apa súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, főleg a szeme sérült, műtét vár rá, míg a fiai könnyebben sérültek, igaz, egyiküknek így is össze kellett varrni az arcát.

Az esetnek több szemtanúja volt, de a térfigyelő kamerák is mindent rögzítettek.

A helyszínelés csak hétfőn kezdődött, és ekkor kérték be a térfigyelő kamerák felvételeit is. melyek tanúsága szerint a németek, akiket a kidobók elvertek, nem támadtak, így érthetetlen, hogy ha szóbeli konfliktusba is keveredtek az őrök velük, miért ezt a “megoldást” alkalmazták.

Tények úgy értesült, a kidobókat súlyos testi sértés miatt hallgatták ki, majd szabadon engedték őket.