Tűzijáték Budapest 2022

Egy tűzijáték képei

Gazdaság Ország Rendőrség

Minden jó, ha a vége jó, mondogatja a magyar, ha rögös úton jut el az elfogadható, jó, vagy kitűnő végeredményhez. Ez a szombati budapesti tűzijátékra akár igaz is lehetne, de nem az.

Mint ismert, augusztus 20-ról 27-re halasztották a budapesti ünnepi tűzijátékot, a döntésért a meteorológusokkal vitették el a balhét, lefejezték a vezetést. Erről az elmúlt napokban sokat írtunk, meg is határozta a sajtó fő témáját a múlt hétre. Az ügyről egyebek között itt írtunk, de a nyár “legvillámabb” szegedi sajtótájékoztatója is a témához kötődött.

Az augusztus 27-i tűzijátékot a rendelkezésre álló adatok alapján több százezren nézték meg a Duna több mint 4 kilométeres szakaszán. – A legnagyobb rendben, rendkívüli esemény nélkül zajlott le az ünnepi tűzijáték – írta szombaton késő este a Facebook oldalán Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Ezúton is köszönjük a rendezvény előkészítésében és sikeres lebonyolításában részt vevő kollégák munkáját! – olvasható a bejegyzésben.

Fotók: Koszticsák Szilárd, Lakatos Péter és Szigetváry Zsolt, MTI