A Felcsút ellen sem sikerült győznie a Lokinak

Sport

Továbbra is nyeretlen a labdarúgó OTP Bank Ligában a Debrecen, amely az 5. forduló szombati játéknapján 1-1-es döntetlent játszott otthon a Puskás Akadémiával. A hajdúsági együttes legutóbb május 3-án, Mezőkövesden gyűjtötte be a három pontot az élvonalban.


OTP Bank Liga, 5. forduló:
Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC 1-1 (1-0)
Debrecen, 3803 néző, v.: Berke
gólszerzők: Dzsudzsák (21., 11-esből), illetve Zahedi (88.)
sárga lap: Charleston (33.), Hrabina (79.), Deslandes (85.), illetve Komáromi (5.), Corbu (30.), Colley (52.)

Debreceni VSC:
Hrabina – Bévárdi, Charleston, Ferenczi J., Deslandes – Baráth P., Dzsudzsák – Nefoditisz, Horváth K. (Babunszki D., 84.), Szécsi (Varga J., 92.) – Bárány (Sós, 73.)

Puskás Akadémia FC:
Tóth B. – Mezgrani, Batik, Stronati, Komáromi – Kiss T. (Skribek, 60.), Corbu (Urblík, a szünetben), Favorov (van Nieff, 75.), Baluta (Zahedi, 75.) – Colley, Puljic (Slagveer, 60.)

A találkozó elején a Debrecen egyértelművé tette, hogy nagyon szeretné megszerezni idénybeli első győzelmét, s amikor a Puskás Akadémia éppen kezdett volna kijönni a szorításból, Batik kezezése nyomán büntetőhöz jutott a házigazda. A tizenegyest Dzsudzsák értékesítette. A gól után a felcsútiak futballoztak veszélyesebben – Colley lövése a kapufáról jött ki – és nem sokkal a szünet előtt ők is büntetőt rúghattak volna, azonban a játékvezető a VAR-vizsgálat után visszavonta a döntést les miatt.

A fordulást követően a vendégek sorra alakították ki a helyzeteket, de Hrabina a kapuban állta a sarat. A 66. percben ő nem, de a VAR újra megmentette a Debrecent, Colley ugyanis “milliméteres” lesről talált csak be. A csereként pályára lépő Zahedi első labdaérintéséből egyenlíthetett volna, de Hrabina óriási bravúrral hárította fejesét. A sokadik Colley-Hrabina párharcot két perccel a vége előtt is a hazaiak hálóőre nyerte, ezúttal azonban a kipattanó Zahedi elé került, akinek nem okozott gondot az üres kapuba lőni.

Újabb egy perc múlva az utolsó felvonásához érkezett Colley és Hrabina különmeccse, ám a hazai kapus ezúttal is hárítani tudott, így gyakorlatilag neki köszönhetően szerzett pontot a csapata.

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft