Orbán Ráhel

Orbán Ráhel megalapította első saját cégét

Gazdaság

Odu Store néven hozott létre egy céget Orbán Viktor Ráhel nevá lánya – tudta meg az mfor.hu.

Orbán Ráhelről köztudott, hogy érdeklődik a divat- és szállodaipar iránt, és az évek során fontos háttérpozíciókat szerzett meg ezekben az iparágakban. Eddig névvel nem vállalta fel tevékenységét, azonban az elmúlt hetekben nyíltan kezdte felvállalni munkásságát, előbb cégvezetőként, aztán tulajdonosként is beazonosítható szereplő lett – írja a cikkében az mfor.hu. Június végén ugyanis bejegyeztek egy céget a tulajdonába.

Az Odu Store Kft.-t 3 millió forintos jegyzett tőkével alapította meg. Fő tevékenysége ipari jellegű bolti kiskereskedelem, azaz: lényegében mindennel foglalkozik, ami nem élelmiszer, ital vagy dohányáru. A cég teljes tevékenységi körén belül a ruha- illetve textilipari tevékenység dominál.

Az Odu Store egyedülálló abban a tekintetben, hogy mind az alapító, mind a cégvezető Orbán Ráhel, és a hatályos dokumentumok szerint ebben az üzletben nincsenek társai. Az biztos, hogy az Odu Store-t a XII. kerületi Apor Vilmos téren jegyezték be, ahol a Hegyvidék Bevásárlóközpont is működik, ám a céghez köthető boltot egyelőre nem találhatunk a bevásárlóközpont által listázottak között.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd