Magyar Péter a Balázs Kicksnél

Magyar Péter is ellátogatott a Balazs Kicks sneakerüzletbe, de nem úgy vásárolt, mint Szijjártó

Bulvár

Újabb ismert ember fogadhatott budapesti üzletében Pachert  Balázs, aki lassan sneaker-nagyhatalommá növi ki magát.

A fiatal üzletember Balazs Kicks nevű üzletében ezúttal az utóbbi hetek közéletét domináló Magyar Pétert, Varga Judit igazságügyi miniszter volt férjét látta vendégül. A helyzet már csak azért is pikáns, mert tavaly szeptemberben Szijjártó Péter külügyminiszter, Orbán Viktor egyik leghűségesebb embere vásárolt itt (készpénzzel, mint mindig), és mesélt közben a Dzsudzsák Balázshoz fűződő barátságáról is.

Magyar Péter a videóban elmondta, azért kereste meg Pachertet, mert inspirálják azok a fiatalok, akik tudnak vállalkozni. Szóval a srác amolyan példakép számára.

Majd kielemezték Magyar jelenlegi cipőjét, ami március 15-én is a lábán volt. Kiderült, a lábbeli “ha politikai értelemben nézem, akkor inkább Adidas, mégiscsak egy európai márka, de az az igazság, hogy a Nike az jobbnak tűnik, dizájnosabbnak tűnik, és ha jól értem, akkor divatosabb is a fiatalok között”.

A kedd reggelre valami egetrengető, kormány és ügyészség lemondását egyszerre kikényszerítő leleplezést ígérő Magyar Péter végül egy Nike Air Force 1 07 Triple White mellett döntött, ami bár listaáron majdnem hatvanezer forintba kerül, egy akció miatt 47 990-ért jutott hozzá a Balazs Kicksnél.

Fizetésnél természetesen nem hagyta ki a magas labdát (Szijjártó kissé ósdi módon fél éve “készpénz, mindig” fordulatot használta), amikor Pachert megkérdezte, kártyával vagy készpénzzel óhajt-e fizetni. “Kártya, mindig” – felelte Magyar, és a telefonját használta.vo