Szijjártó Dzsudzsák Balázs kicks

Szijjártó Péter elmesélte, hogyan barátkozott össze Dzsudzsák Balázzsal

Bulvár

Pachert ” Balázs Kicks” Balázsnál, a limitált szériás cipőkben utazó ifjú üzletembernél járt Szijjártó Péter külügyminiszter, hogy ezzel is növelje népszerűségét a fiatalok körében.

Peti miniszter és Balázs sok érdekes témáról beszélgetett, mint például, hogy hogyan néz ki Szijjártó egy átlagos napja, illetve a foci és a sport iránti szenvedélyéről, és többek között arról is, hogy honnan ered a sneakerek iránti szeretete.

A Szijjas becenéven is ismert egykori futsalos mesél arrólt is, hogyan haverkodott össze Dzsudzsák Balázzsal. Pachert Balázs ezirányú érdeklődésére így felelt:

“Bazsival? Hát kérlek szépen, ez úgy volt, hogy… Emlékszel, amikor eligazolt Oroszországba? Akkor minden szakértő – az is, aki életében összesen kettőt rúgott labdába, és testnevelésből föl volt mentve – elmondta, hogy ez micsoda gáz. Ennél szarabb nincs, fú, milyen hülye, meg nem tudom, micsoda…”

– emlékezett vissza Szijjártó Péter, aki akkoriban elmondta, hogy igenis nagy dolog volt az (időközben megszűnt) Anzsi Mahacskalába szerződnie Dzsudzsáknak, mert őt (Szijjártót) és a környékről senkit sem akart az orosz csapat leigazolni.

Szijjártó 2011-es nyilatkozatát hallva Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József felhívta a fideszes politikust, és felajánlotta neki, hogy bemutatja őket egymásnak. Majd összejött egy közös futsalozás is, így lettek nagyon jóban. Szijjártó elmondta, a gyerekei is nagyon szeretik Bazsit, mert példát mutat neki k(mindkét srác focizik).

“Szerénység, áldozat, munka”

– ezeket tanítja főleg Dzsudzsák Szijjártó gyerekeinek – tudtuk meg a politikustól. Szijjártó Péter úgy véli, a DVSC kapitányánál nagyobb inspiráció jelenleg nem létezik a magyar futballban, mert ő a válogatottsági rekordtartó.

Videón, ahogy Dzsudzsák Balázs Orbán Viktornak és Szijjártó Péternek ajándékozza utolsó válogatott mezeit

A műsor végén a miniszter is megkapta Balázs Kicks szokásos kérdését, hogy ki legyen a következő vendége. Természetesen jó barátját, Dzsudzsák Balázst ajánlotta a fiatal üzlettulajdonosnak.