Curtis miatt párjával, Judittal is drogtesztet akart csináltatni a kosárlabdacsapata

Bulvár

Curtis párja, a kosárlabdázó Judit is megsínyletette a rapper magánügyi botrányait. Fel is függesztették őt minden ok nélkül.

Drámai pillanatokkal teli adást láthattak a Nyerő Páros követői szerda este. A pároknak meg kellett nyílniuk egymás előtt és elmesélni, mi az, ami a legnagyobb nehézséget okozta a kapcsolatukban. Vastag Csabának és feleségének, Evelinnek az énekes családjával gyűlt meg a baja, ugyanis nem fogadják el, hogy Evelin nem megy el 8 órában dolgozni, csupán Csaba munkáját segíti.

Még megdöbbentőbb dolgot árult el magánéletükről Jákli Mónika, Boráros Gábor párja. Az édesanya elmondta, a szülőszobában tudta meg, hogy Gábor megcsalta őt. Ezt követően nagyon nehéz hónapok vártak rá a kisbabájával, de végül megbocsátott a szerelmének. Az eset mindkettejüket nagyon megviselte, Boráros Gábor is könnyek között ecsetelte, nem érti, hogy tehette tönkre a saját családját.

De Curtis párja is megrázó élményeiről beszélt. Barnai Judit elmondta, ha tehetné, megváltoztatná, ahogyan kiderült a szerelmük, mivel mély nyomot hagyott benne az az időszak – írja a Blikk.

Mindenkinek a szemében az voltam, aki szétszedett egy családot, de én nem ilyen ember vagyok… Hívtak a győri vezetőségtől is, hogy felfüggesztenek a kosárlabdából, ami nekem az egyedüli biztos pont volt az életemben, ám így oda se mehettem. Sőt, ami nagyon durva volt, hogy drogtesztet is akartak velem csináltatni. Megfojtott engem, hogy ilyeneket gondolnak rólam, rólunk. Nem mondhattam el, hogy ők már hét hónapja külön voltak akkor, így nem szedtem szét egy családot

– mondta zokogva Judit, aki azóta visszavonult is a kosárlabdától.

Nagyon nehezen tudta túltenni magát a történteken, volt idő, amikor még az utcára is alig mert kimenni, félt, hogy mit gondolnak róla az emberek. Félelme nem volt alaptalan, amikor már járhatott meccsekre, a saját szurkolói is beszóltak neki. Most megkönnyebbült, hogy nyilvánosan is elmondta: Curtisszel való kapcsolata tisztán indult.