Gyereket szeretne Curtis és párja, Judit

Bulvár

Ennyit azokról a pletykákról, melyek Curtis és Judit szakításáról szóltak. Annyira szeretik egymást, hogy már kisbabát is szeretnének.

A pár komoly terveket szövöget a jövőre vonatkozóan. Bár eljegyzésük valószínűleg lesz, az esküvő már nem foglalkoztatja őket. A közös gyermek viszont annál inkább.

Az eljegyzésnek is eljön az ideje. Ezt a témát fel sem szoktam hozni, a közös gyerekről viszont inkább beszélünk. Én nagyon szeretnék. Mondtam is, hogy a házasság csak egy papír. Az eljegyzés már egy kötődés, az még fontosabb is, mint egy esküvő. Anélkül is működik minden

– mondta a hot! magazinnak Judit, szavait a Bors írta meg.

Judit még nem tudja, a gyermekvállalás után visszamenjen-e kosárlabdázni vagy sem, de Curtis rábízta a döntést, mindenben támogatja őt.

Szeretnék fiatalon anya lenni. Mindkettőnknek van testvére, a család számunkra a legfontosabb. Nagyon vágyom az anyaságra, sok gyerekkel, szinte látom magam előtt, hogy ünnepekkor együtt van mindenki

– nyilatkozta a kosárlabdázó, akivel Curtis is teljesen egyetért. Amíg a rapper három fiút szeretne, Judit inkább lánypárti, de igazából úgy gondolja, mindegy is lesz a babák neme, csak mindhárman egészségesek legyenek.