Majka

Majka szerint a “nagy baloldaliak” 12 évig nem tudták, mit kell az országgal csinálni

Bulvár

Majka volt az első vendége Hajdú Péter új, “Beköltözve Hajdú Péterhez” című műsorának a YouTube-on. Szóba került a politika is.

Majka és Molnár Tamás tavalyi közös száma, az Azt beszélik a városban elég rendszerkritikusra sikerült, ezzel kapcsolatban a műsorvezető, Hajdú Péter elmondta, szerinte ha diktatúra volna hazánkban, a rapper már rég nem dolgozna a TV2-nél. Majka fejében is megfordult, vajon lesz-e probléma, ha egy-két embernek nem tetszik a dal mondanivalója, de nem lett. Igaz, a dal szövegén egy kicsit módosított, cenzúrázta magát, de így is kimondta, amit ki akart mondani.

A beszélgetésből kiderült, Hajdú Péter látja, hogyan működik a politika: mindenhol vannak oligarchák, ő gusztustalannak is tartja az egész politikát, „nincs különbség a két oldal közt” – írja a 24.hu. Majka szerint nem az oligarchákkal van baj.

Nekem azzal nincs bajom, a világ így működik, hogy ha én vagyok hatalmon, azt generálom, azt építem, ami az én jelenlétemet erősíti. Plusz, kell hozzá egy szakértelem, de az, hogy vannak olyan fiatal feltörekvő huszonéves suhancok, akik milliárdokkal a zsebben jaszkariznak, meg viselkednek úgy, ahogy viselkednek, paroliznak, 500 milliós órával a kezén

– ecsetelte Majka, aki aztán elmondta azt is, mit gondol a baloldalról.

Létezik a másik oldal, ezek a nagy baloldaliak, akiknek az elmúlt 12 évben nemhogy B, de még A-tervük sem volt, mit kéne csinálni ezzel az országgal, és ugyanezt csinálták előtte

– fejtegette Majka, hozzátéve, hogy annyi a különbség, hogy mindez nem volt ennyire a pofánkba nyomva, hiszen nem volt még ilyen gyors az információáramlás, mint az utóbbi években, amikor minden hír eljut hozzánk néhány másodperc alatt.

Ugyanúgy csináltak egy csomó disznóságot, és most ők ugatnak ezekről, hogy mit csinálnak

– mondta Majka, aki ezt tartja gusztustalan dolognak. Hajdú Péter csak egyetérteni tudott vele.

A beszélgetést itt lehet visszanézni: