Trap kapitány

Trap kapitány szerint Tóth Gabi hajlamos mindent fullba tolni

Bulvár

Tóth Gabi volt párja szerint ez okozhatja azt a gyűlöletcunamit, ami az énekesnőre zúdult az utóbbi években.

Trap kapitány, azaz Molnár Tibor két évig volt Tóth Gabi párja, miután megismerkedtek az X-Faktor negyedi szériájában 2014-ben, ahol az énekes a Tha Shudras nevű együttesével vett részt. Ma már nincs közöttük szoros kapcsolat, Trap kapitány azonban az együtt töltött két évük alatt jól megismerte az énekesnőt. A Palikék Világa by Manna Szóló című YouTube műsorban Wágner Tamásnak el is mondta, mit gondol róla és az őt körülvevő botrányról.

Mindig azt mondtam neki a Trópusi vihar című filmből idézve , hogy ő hajlamos mindent fullba tolni, amikor valamilyen method actinget alkalmaz, és hát ennek megvannak a hátulütői

– monta Molnár Tibor, aki szerint az énekesnő azt a Tóth Gabit is egy kicsit vehemenen hozza, akit most alakít. Ő el is mondta neki, hogy borítékolhatóak lesznek a következmények.

Wágner Tamás őszintén bevallotta, ő nagyon szereti Tóth Gabit, nemcsak, mint énekesnőt, hanem mint embert is. Félig viccesen megjegyezte, talán Trap kapitányhoz hasonlóan neki is fel kellett volna vennie több álnevet vagy művésznevet a különböző korszakaihoz és akkor nem gyűlölnék ennyire.

Trap kapitány szerint azért bántják az énekesnőt, mert nagyon bele tud állni egy adott perspektívába, és furcsán hat, ha ez változik, mert akkor már nem tűnik validnak a korábbi nézőpontja.