Tóth Gabi

Közel 75 millió forintos hitele van Tóth Gabinak

Bulvár

Nem véletlen, hogy Krausz Gábor költözött el a szentendrei álomotthonból, miután kiderült, ő és Tóth Gabi válnak.

Egykori közös otthonuk a tulajdoni lap szerint Tóth Gabi nevén van, ezért maradt ő a házban. Ez viszont azt is jelenti, a közel 75 millió forintos lakáshitel is őt terheli. Az egykori sztárpár tavaly novemberben beszélt arról, hogy mint mindenki másnak, nekik is hitelre van szükségük ahhoz, hogy családi házuk lehessen, de ez az ára annak, hogy saját otthonuk legyen, olyan, amilyet megálmodtak maguknak.

Krausz Gábornak hamar fel kellett ébrednie az álomból, alig néhány hetet tölthetett csak a szentendrei házban, Tóth Gabi félrelépése miatt költözni kényszerült.

A Blikk megtudta, a sztárséf magába zárkózott és csak a legszűkebb baráti körével tartja a kapcsolatot az őt ért csalódás óta.

Sokkal rosszabbul van, amióta látja, hogy Gabi számára nem állt meg az élet. Főleg az bántja, hogy a felesége a jelek szerint máris továbblépett, új kedvesével járja az országot, sőt, már külföldre is elutaztak. Pedig nemrégiben még közös nyaralást terveztek

– fogalmazott a lapnak egy, a családhoz közel álló informátor.

Krausz Gábor is próbálja újraépíteni az életét, a jelek szerint a sportba menekült. Egy budapesti edzőterem már videót is posztolt Instagram-oldalán arról, hogy a sztárséf megtette az első lépéseket és egy személyi edzővel kezdett el sportolni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TOTO Sport (@thetotosport) által megosztott bejegyzés