Gálvölgyi János először üzent a kórházból

Gálvölgyi János először üzent a kórházból

Bulvár

Két héttel azután, hogy súlyos állapotban került kórházba, üzent rajongóinak és rosszakaróinak is Gálvölgyi János színművész, aki egyben Magyarország egyik legnépszerűbb humoristája is.

Mint ismert, Gálvölgyi János légzési nehézségekre panaszkodott, de a mentő nem jött időben, így lánya vitte be a sürgősségire. A késlekedésből országos ügy lett, még Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is állást foglalt.

De a lényeg az, hogy Gálvölgyi János már jobban van, és Dorka lánya közvetítésével az alábbi üzenetet küldte kórházi ágyáról:

“Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!
Gálvölgyi János.”

Gálvölgyi Dorka Facebook-posztjában azt is leírta, hogy nagyon jólesik neki a rengeteg hívás, érdeklődés édesapja állapota iránt, de végre nem nekik kell írni és beszélni, hanem apjuk maga írta le, hogy mi a helyzet vele.