Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka

Friss hír érkezett Gálvölgyi János állapotáról, lányai üzentek

Bulvár

Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka Facebook-videóban tájékoztatta az aggódókat a múlt szerda óta kórházban fekvő édesapjuk, Gálvölgyi János állapotáról.

A színész lányai édesanyjuk nevében is megköszönték azt a sok üzenetet és szeretetet, amit az elmúlt napokban kaptak. A színművész túl van az életveszélyen.

Kedves Mindnyájan! A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen! Nagyon köszönjük a sok támogatást, üzenetet és szeretetet! Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van! Mindenkinek mindent köszönünk! Egyelőre még az intenzívosztályon ápolják, így nem tudtok vele kapcsolatba lépni, és kérjük, hogy legyetek türelmesek! Az elmúlt napok nekünk is nagyon nehezen teltek, minden perc egy örökkévalóságnak tűnt, de valóban nagyon nagy szükség van most békére és nyugalomra. Néhány nap múlva a mi életünk már visszaáll a normál kerékvágásba, de apunak ez még néhány hét biztosan lesz. Vannak csodák, csak hinni kell

Gálvölgyi János lányai a videóban azt is elmondták, a hírekkel ellentétben nincs szó tüdőembóliáról. Úgy tűnik, hogy egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll a nehézlégzés hátterében.

Nem jött a mentő Gálvölgyi Jánosért: itt a belső vizsgálat eredménye