Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella szerint egyfajta mesterséges eltüntetés működik a médiában és a munkaerőpiacon is

Bulvár

Jakupcsek Gabriella hatvanéves lett idén, mégsem aggasztja a kora, bár úgy látja, nem véletlenül nem látni idősebb nőket a médiában, a politikában vagy épp a munkaerőpiacon.

A műsorvezető egy könyvet írt, ami üzenet a 40 év feletti nőknek, hogy tudják, nem húzták még le azt a bizonyos rolót. Jakupcsek Gabriella a Borsnak mondta el, hogy az új, „A napos B oldal” című könyve arról szól, a nők 40 felett hogyan álljanak hozzá a korukhoz, az idő múlásához, az öltözködéshez, a szexhez, a párkapcsolatokhoz. Szeretne segíteni azoknak, akik tanácstalanok ebben, mert szerinte nagyon kevés példakép áll előttünk.

 Egyfajta mesterséges eltüntetés működik, nem látni idősebb nőket a médiában, a politikában, vagy új munkaerőként

– nyilatkozta Jakupcsek Gabriella, akit egyáltalán nem zavar, hogy hatvanéves lett, mert ő már megváltoztatta a gondolkodásmódját. Bele kellett tanulnia egy új szemléletmódba, de már most jól érzi magát kívül-belül.

Nekem is sok tévedésem volt az elmúlt években, de humorral, derűvel hozzáállva a második 40 év is nagyon élvezetes lehet. Sok mindent átértékeltem az utóbbi években. Például kidobtam mindent, ami kényelmetlen! A legszebb ruháim, cipőim repültek, olyan ékszert sem vagyok hajlandó hordani, ami zavaró

– mondta a műsorvezető, aki a tévében is ádáz küzdelmet vívott olykor bizonyos ruhák ellen, konfliktusa is származott ebből. Ő azonban soha nem volt az a típus, aki “kipakolja magát”. Hatvanéves kora ellenére viszont még mindig fiatalos, amiben tinilánya is segít neki. 46 éves volt, amikor megszületett a lánya, Emma, aki fiatalon tartja őt, és igyekszik is jó példát mutatni neki az élet minden területén.