Jákob Zoltán 110 milliós Ferrari

Jákob Zoltán nem bánja, ha a pénze miatt is szeretik a nők

Bulvár

A következő Nagy Ő, az ország 37. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán abszolút megérti, ha egy nő anyagi biztonságra vágyik.

Bochkor Gábor és Lovász László Jákob Zoltánnal beszélgettek a Bochkor című reggeli műsor hétfői adásában, ami során a milliárdos üzletember A Nagy Ő béli szereplése is szóba került – írja a 24.hu. Az üzletember elmondta, egyszerű oka volt annak, hogy elvállalta a felkérést: meggyőzték őt.

Sokféle dologgal győztek meg, az egyik az, hogy ez jó lehetőség, mert minden utazásomon a társam és a kalandot, aktivitást keresem, és ennél nagyobb kaland vagy aktivitás az életemben nem nagyon lesz. Erre ígéretet kaptam, hogy ez egy nagyon jó dolog lesz, és akkor miért ne?

– vélekedik Jákob Zoltán, aki nem zárja ki, hogy épp a műsorban találja meg a szerelmet. Attól sem tart, hogy valaki a pénze miatt jelentkezne a műsorba, mert őt nem zavarja, ha egy nőnek számít a pénz is.

Nem baj, ha szeret a pénzemért – mert egy nőnek azért van egy alapigénye arra, hogy jól éljen, hogy biztonságba érezze magát –, de ne csak ez érdekelje. Ne azon gondolkodjon, hogy legyen neki egy pasija, engem meg arra tart, hogy én eltartsam vagy jól tartsam, hanem velem együtt élje meg az élet dolgait, és szeressen is. A pénzt is szeresse meg engem is. Sőt, fordítva még jobb!

– mondta a leendő Nagy Ő, a Crystal Nails és egy sikeres ingatlanfejlesztő cég tulajdonosa. Jákob Zoltán azt is elárulta, sokkal többen jelentkeztek a mostani műsorba, mint eddig, Bochkor meg is jegyezte viccesen, hogy azért, mert itt van pénz, nem úgy, mint Árpa Attila esetén.