Megyeri Csilla

Ijesztővé vált Megyeri Csilla arca a plasztikázása után

Bulvár

Újabb szépészeti beavatkozáson esett át a debreceni származású médiaszemélyiség, akinek teljesen megváltoztatta az arcát a plasztika.

Megyeri Csilla a követői szerint túlzásba vitte a műtéteket, olyan dolgokat is megváltoztat magán, amire egyáltalán nincs szüksége. Az állfeltöltés egyre nagyobb a hazai celebek körében is, Megyeri Csilla is úgy döntött, kipróbálja.

Az állfeltöltés lényege, hogy általa megváltozik az arcforma, és vékonyabbá, ugyanakkor csúcsosabbá válik az állvonal – írja a Bors. A beavatkozás egyszerű, a változás pedig szembetűnő. Követői szerint Megyeri Csilla rossz döntést hozott azzal, hogy feltöltette az állát, amiről a Redditen jelent meg egy bejegyzés. Kommentben valaki azt írja, Csilla jó értelemben vett átlagos nő volt eddig, aki azonban azt hiszi, a botoxtól és társaitól jobb lesz.

Az álla hegyes a feje meg pufi…

– foglalta össze a változást az egyik kommentelő. Egy másikuk úgy véli, Csillának valamilyen mentális problémája lehet, amiért ilyesmiket eszközöl a testén.

Csak szerintem ijesztő ez a fejforma? Ennyire megszaladt az állcsúcs töltögetés? Ez az új divat a kacsaszáj után?

– írja valaki a bejegyzéshez, amiben Megyeri Csilla friss beavatkozásáról töltött fel egy fotót.

@csillamegyeri_official, csak szerintem ijesztő ez a fejforma? Ennyire megszaladt az állcsúcs töltögetés? Ez az új divat a kacsaszáj után?
by u/Awkward-Commercial47 in talk_hunfluencers