Keresztes Ildikó

Idegeneket talált édesanyja otthonában Keresztes Ildikó

Bulvár

Keresztes Ildikó nehezen hozta meg a döntést, hogy otthonban helyezi el idős édesanyját, de nem volt más választása. 

Sokan bántják az énekesnőt azért, mert nem ő gondoskodik tovább demens édesanyjáról és inkább egy szociális intézményben helyezte el őt. Keresztes Ildikó most a Mokka stúdiójában mondta el, mi állt a döntés hátterében, ijesztő történeteket is mesélt.

Az énekesnő kifejtette, öt éve kezdett romlani édesanyja mentális állapota, három éve fordult komolyabbra a dolog – írja a 24.hu. Keresztes Ildikó édesanyja és édesanyja szintén idős testvére együtt éltek, és bár az énekesnő gyakran járt át hozzájuk, nem tudta már megvédeni őket a betegségük negatív hatásaitól, amit sokan kihasználtak.

Mentem hozzájuk, és idegen embereket fedeztem fel a lakásban, akik ott töltik a laptopjukat, vagy aki kihozta a nyugdíjukat, olyan borravalókat vitt el, amiről anyámnak már fogalma sem volt – ilyen ötezer forintokat. Veszélyes volt, hogy mennyit hagyhatom őket egyedül, mit csinálnak, mit tesznek az ételbe, amikor főznek, a boltba sem mertem kiengedni őket

– árulta el Keresztes Ildikó, aki nemrég hozta meg azt a döntést, hogy az otthonától nem messze található szociális intézményben helyezi el rokonait.