Sarka Kata és Rogán Cecília

Visszatér a Miss World Hungary

Bulvár

Teljesen megújulva tér vissza a Duna TV képernyőjére a Miss World magyarországi nemzeti versenye, a Miss World Hungary.

Néhány év kényszerű kihagyás után ismét a Duna műsorán választják meg Magyarország legszebb lányát, aki egy évig viselheti majd a Miss World Hungary címet és lehetőséget kap arra, hogy az országot képviselje a nemzetközi finálén – írja a Bors. A Miss World célja változatlanul ugyanaz már 72 éve: a világ legszebb lánya nemzetközi karitatív feladatokat lát el.

A szépségverseny nemzeti előfutára, a Miss World Hungary idén megújul, hogy hogyan, arról a két versenyigazgató, Rogán Cecília és Sarka Kata számolt be. Rogán Antal exfelesége elmondta, tartalmi és arculati változások is lesznek az idei versenyben.

Miss World Hungary-nek lenni nemcsak dicsőség, de hatalmas felelősség is, hiszen a cím viselője Magyarországot képviseli egy olyan világdöntőn, ahol több mint 70 ország versenyzője méreti meg magát

– nyilatkozta Rogán Cecília, aki szerint a verseny hatalmas kaland és egy rendkívüli lehetőség a lányok számára.

Sarka Kata elmondta, a díszlet és a látványelemek megújulásán túl a hangsúlyok is megváltoznak idén.

Természetesen az esztétikus külső, az arányos alkat továbbra is elvárt, ám ugyanilyen fontos, hogy a leendő szépségkirálynőnek határozott tervei és elképzelései legyenek arról, milyen ügyet karol fel, hogyan tudja támogatni az általa kiválasztott szervezetet és népszerűsíteni a jótékonysági kampányát

– mondta Sarka Kata, aki azt is hozzátette, emellett nagyon fontos az is, hogy a győztes csak olyan lány lehet, akinek magabiztos az angol nyelvtudása, mert ez ma már elengedhetetlen. A férfiak bánatára Sarka Kata azt is bejelentette, hogy a nemzetközi döntőhöz hasonlóan a Magyarország Szépe műsorában sem lesz már fürdőruhás bemutató. Helyette a lányok sportöltözékben mutatják meg magukat a közönségnek és a zsűrinek.

A versenyre mától várják a 17 és 27 év közötti lányok jelentkezését a magyarorszagszepe.hu oldalon, ide elkél még a bikinis fotó.