Fekete Vonat

Beat már hajléktalan lenne, ha a barátai nem segítenének neki

Bulvár

A Fekete Vonat előadója a telt házas Aréna-koncert után egy munkásszállón hajtotta álomra a fejét, de azóta már onnan is el kellett jönnie.

Az életkörülményei egyre rosszabbak. Ha nem lennének a barátai, már az utcán lenne. Erről a Fókusznak mesélt az énekes, szavait a Blikk írt meg.

Igyekszem küzdeni, a víz felszínén maradni, nem olyan fényes a helyzet. Az egyik muszlim barátomnak köszönhetem, hogy van hol aludnom; a másik muszlim barátomnak pedig azt, hogy van mit ennem. Ha ezek a barátaim nem segítenének, akkor a jelenlegi anyagi helyzetemből kifolyólag hajléktalan lennék

– árulta el Beat, akinek nincs annyi pénze, hogy a lakhatását és az étkezését finanszírozni tudja. A zenélés is a háttérbe szorult, alkalmi munkákból él, jelenleg szobafestőként dolgozik, de volt már biztonsági jegyellenőr, könnyűgépkezelő, raktáros, segédmunkás is.

Visszatérő, botrányba fulladt koncertjük óta nem beszélt sem Fatimával, sem L.L. Juniorral, de nagyon bízik abban, hogy a Fekete Vonatnak van még jövője, csak még idő kell, míg mindenkiben leülepednek a dolgok és le tudnak ülni egymással a tagok és egykori menedzserük.

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft