Fekete Vonat

Munkásszállón él Beat, a Fekete Vonat tagja

Bulvár

Tiszta időben épp az Arénára néz az énekes ablaka a munkásszállóról, épp oda, ahol két hete pazar visszatérő koncertet adtak.

De hiába, koncertjük nem hozta meg a várt bevételeket, így Beat a 4 millió forintos előleg ellenére ugyanúgy padlóra került, vagy inkább ott maradt. A Bors úgy tudja, Beat és Fatima ügyvédet fogadott, hogy jogász segítségével járjanak utána, hol csúszhatott el az eredetileg sikerre hivatott buli. Nem értük ugyanis, miért kaptak közel 4 milló forintos előleget, ha nem számítottak volna komoly bevételre? Szerintük nincs olyan szervező, aki több pénzt adna előre, mint az a bevétel, ami a koncert végén keletkezik.

Beat, eredeti nevén Fehér Tibor nincs könnyű helyzetben, egy munkásszállón lakik épp.

Ha tiszta az idő, akkor az emeleti ablakokból rálátni a Papp László Sportarénára… Milyen vicces ez. Vagy szomorú. Nem is tudom, mit érezzek

– kezdte a lapnak Beat, aki lassan három hónapja lakik az intézményben, azóta, hogy összeveszett a feleségével.

23 éve vagyunk házasok, néha elkerülhetetlen egy veszekedés. Szóval október végén eljöttem otthonról, az önkormányzati bérleményünkből, ide. Nagy terveim voltak! Úgy számoltam, hogy a Fekete Vonat koncert után végre, két évtized után először, elmehettünk volna a feleségemmel kettesben nyaralni. Még sosem voltunk sehol. Nem külföldre gondolok, csak mondjuk Hajdúszoboszlóra, vagy valami ilyen helyre. Csak ketten. A nagy összeg vitt volna haza. Ezt a lehetőséget is elvették tőlem…

– mondta Beat, akinek a koncert lett volna a nagy esélye. Az előleget is a körülményei miatt vette fel, mert a munkásszállón napi 15 ezer forintba kerül a szobája, csak eddig 800 ezer forintot költött rá. Emellett a családját is igyekszik támogatni. Eddig szobafestőként dolgozott, havi 150 ezer forintért. Bízott a Fekete Vonat visszatérésében, de mint mondja, ő mindig csak a “legcigányabb kinézetű harmadik” volt az együttesben, akinek még a nevét sem tudja senki.