Molnár György Elefánt

Legyőzte a rákot Molnár György Elefánt

Bulvár

Az Omega együttes gitárosával jó hírt közölt az orvosa: legyőzte a gyilkos kórt, már másodszor is.

Molnár György Elefánt daganatos betegsége tavaly újult ki. Megoperálták, hetekig tartott a felépülése, melyben szerettei egy pillanatra sem hagyták magára. Akaraterejének köszönhetően mára meggyógyult – írja a Bors.

Túl vagyok a rákon! Kőkemény időszak van mögöttem. Volt operáció, kemoterápia, minden, amit el lehet képzelni, de legyőztem a gyilkos kórt, jól vagyok. Az onkológusom szerint többet nem fogunk találkozni

– mesélte a sorry! magazinnak a zenész, aki elárulta, a gyerekei, az unokája, a felesége, a testvére és a sógornője rengeteg energiát adott neki a gyógyuláshoz. Úgy véli, a családi szeretet mindent legyőz.

A szeretteim nagyon optimistán látták a jövőt, mindvégig úgy csináltak, mintha minden a legnagyobb rendben volna, és a betegségem, mint a nátha, egyszer csak elillan majd. Ez persze komplikáltabb volt, de szerencsére a műtét és a kemoterápia megtette a hatását

– mondta Molnár György Elefánt, aki ma már bot nélkül is tud járni, ami végtelen öröm számára. Már csak a fogason lóg a bot mutatóba, emlékeztetőül számára, hogy mekkora harcot hagyott maga mögött győztesen.