Molnár György Elefánt

Molnár György Elefántot ismét rákkal műtötték

Ország Party Zone

Ismét rákot diagnosztizáltak Molnár Györgynél, az Omega gitárosánál. Meg kellett műteni.

Már azt is nehéz volt a rajongóknak feldolgozni, hogy mintegy másfél év alatt elhunyt a billentyűs Benkő László, a basszusgitáros Mihály Tamás és az énekes Kóbor János. A dobos, Debreczeni Ferenc szintén betegeskedik, kórházban is volt – írja a Blikk. A lap megtudta, a zenekar gitárosának, Molnár György, becenevén Elefántnak pedig újra meg kell küzdenie rettegett kórral, a rákkal.

Elefánt egyszer már túljutott a betegeségen. 2018-ban szívritmuszavar miatt került kórházba, majd később egyre több aggasztó tünet jelentkezett nála, végül kiderült, húgyhólyagrákja van. Két daganatot is eltávolítottak hólyagjáról, azóta jól volt. Egészen mostanáig.

Az operáció megvolt, szerencsére sikerült. Ez egy nehéz, komoly műtét, de örül, hogy túl van rajta. Másnap már tudtam is vele beszélni, jó állapotban van. Egy darabig még bent kell maradnia, és utána is jó pár hónapig oda kell figyelni magára és muszáj pihennie

– nyilatkozta Trunkos András, az Omega menedzsere, aki szerint most Elefánt gyógyulása a legfontosabb, amiben a család segíti őt.

Az együttes dobosa, Debreczeni Ferenc, becenevén Ciki szintén beteg.

Küzdök. Nem vagyok egészséges. Nekem is kell orvos, de nem akarok panaszkodni. Most mindent egy lapra tettem fel, és az a célom, hogy augusztusban ott állhassunk a színpadon

– utalt az Omega megalakulásának 60. évfordulója előtt tisztelgő koncertjükre Ciki, akit tudja, már nincs sok hátra és kell neki egy cél, amiért harcolhat, hiszi, hogy ez segít legyőzni betegségét.