Nagy Melanie

Nagy Melanie szerint elgondolkodtató, hogy G.w.M esküvője napján is vele foglalkozik

Bulvár

A rapper exe nem akart reagálni G.w.M mocskolódására, aztán mégis úgy döntött, megszólal a nyilvánosság előtt, mert betelt nála a pohár.

Melanie a Fókusznak adott interjút, melyben elmondta, nem érti, miért róla beszél G.w.M, amikor élete legboldogabb időszakát tölti elvileg újdonsült feleségével, Kulcsár Edinával.

Elgondolkodtató, hogy valaki élete legszebb napján, az esküvői fotója alatt az exét mocskolja, de ez már legyen az ő gondjuk

– mondta Nagy Melanie a műsorban. Az viszont már nagyon is érdekli, hogy szerinte G.w.M valótlan dolgokat állít róla. Mint mondta, nem igaz, hogy nem engedi, hogy a rapper úgy lássa a közös gyerekeiket, ahogy szeretné, ahogy az sem, hogy több 100 millió forintot és drága autót hagyott neki – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Az édesanya azt sem érti, miért mondta G.w.M, hogy Melanie hazudott a végzettségét illetően, hiszen ő is ott volt a diplomaosztóján. Hogy most mégsem a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként dolgozik, annak az az oka, hogy a gyermeknevelés évei után nehéz visszakerülni ebbe a világba, és szerinte semmi gond nincs azzal, hogy sminkesként dolgozik, amit G.w.M leszólt.

Azt érzem, hogy elérkezett az a pont ebben a tragikomédiában, amikor már az alaptalan vádaskodás és becsmérlésnek azon a szintjén vagyunk, amikor ki kell állni a saját igazadért, és azt kell mondani: állj, eddig és ne tovább!

– mondta Nagy Melanie, aki eddig sem ápolt jó kapcsolatot volt párjával, ezután még annyira sem fog. Két közös gyermekük van Varga Márkkal, művésznevén G.w.M-mel. Az ő érdekükben megegyeztek abban, hogy egyikük sem nyilatkozik a másikról a nagy nyilvánosság előtt, szerinte ezt a rapper többször is megszegte.