G.w.M

G.w.M Nagy Melanie-ról: “Nem kell őt sajnálni. Milliomos asszony!”

Bulvár

Úgy tűnik, a rapper nagyon kiakadt volt párjára, aki szerinte hazudik a kapcsolatukról, de még önmagáról is.

Melanie nem szeretett volna nyilatkozni G.w.M megalázó szavairól, amit róla írt újdonsült feleségével, Kulcsár Edinával közös fotója alá kommentben, vissszavágásként viszont eladásra hirdette meg azt a Mercedest, amit G.w.M-től kapott annak idején a saját esküvőjük helyett.

A rapper szerint nem kell sajnálni volt párját, sok dologban nem mond igazat, még abban sem, hogy a nemzetközi kapcsolatok szakértője lenne.

Egy diplomás titkosügynök, vagy nem tudom, magát minek nevező, hogy a fenében megy el sminkesnek pár tízezer forintért? Vagy hogy élne meg ilyen luxuskörülmények között, ha nincs tartalék? Nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki elhiszi ezt a dumát. Egy sminkes lány volt, és a nénikéje könyörgött, hogy vigyem már el valahova az unokahúgát, mielőtt megismertem, aztán sminkes lány lett a végére is

– írta meg G.w.M szavait a Bors. A rapper számára nem világos, hogy miért sminkelget volt párja a diplomáciai munkái helyett. Szerinte ez egy vicc, amire mindenki rájön lassan magától is. Kulcsár Edina férje azt is elárulta, minden pénzét gyermekei édesanyjánál hagyta, amikor szakított vele, nulla forintttal lépett ki a kapcsolatukból, sőt, nem a Mercedes volt az egyetlen autó, ami Melanie-nál maradt.

Majd használja a Porschét, amit nekiadtam, vagy pénzzé teszi azt is, és vesz valamit abból a sok-sok mindenből. Van ott pénz, sokkal több, mint nekem. Az öcsém adott 20 ezer forintot, úgy kezdtem újra. Szerinted, hol van minden, ha nem nálam? Szépen lassan, de kiforrja magát itt minden. Nem kell őt sajnálni. Milliomos asszony!

– fejtette ki véleményét G.w.M.