Molnár Anikó

Végre elindult Molnár Anikó OnlyFans-oldala

Bulvár

Férfiak ezrei lélegezhetnek fel: végre elindult az egykori Nagy Ő fizetős oldala, ahol pénzét lehet nézegetni a szexi fotóit.

A Bors úgy tudja, a látogatók szó szerint megrohamozták Molnár Anikó OnlyFans-oldalát, miután az vasárnap éjjel beélesedett.

Nem leszek álszent, pontosan tudom, hogy ki miért követ a közösségi oldalaimon. A nők a sminktetoválásra és a divat-posztjaimra kíváncsiak, a férfiak többsége pedig arra, hogy mikor villan ki a testem valamelyik szeglete

– mondta a lapnak Anikó, akinek ezzel semmi probléjáma nincs. Háromszor szerepelt a Playboy-ban, volt erotikus színpadi show-ja is, így otthonosan mozog ezen a terepen. Az OnlyFans még új számára, de egyelőre úgy tűnik, beváltotta a hozzá fűzött reményeit és valóban jó pénzkereseti lehetőség lesz a számára.

Még keresem a megfelelő szavakat, mert ami az oldalammal történik, az nem hétköznapi. A látogatók szó szerint meg vannak őrülve! Özönlenek, jönnek, feliratkoznak, megnézik a fotókat, véleményeznek

– mesélte Molnár Anikó, aki azt is elárulta, olyanok is akadnak, akik úgy vélik, már nem kellene mutogatnia magát, de olyanok is, akik szerint keményebb dolgokat kellene csinálnia a fotók helyett, és inkább azért pénzt kérni. Ezekkel a véleményekkel azonban nem foglalkozik, ugyanis a követői 95%-a nagyon pozitívan reagált a képeire.

Tetszenek nekik a fotók, örömmel nézegetik és ami a legfontosabb, hogy örömmel fizetnek érte

– mondta Anikó, aki mindenki fantáziájára bízza, milyen képeket lehet róla az OnlyFans-en találni, de annyi elárult: hasonlókat, mint egykor a Playboy-ban. (Ott meztelenül szerepelt.)