VV Piros

VV Piros is elindítja OnlyFans-oldalát

Bulvár

Úgy tűnik, egyre nagyobb divat lesz a hazai celebek körében is az OnlyFans, ahol többek között meztelenkedéssel lehet pénzt keresni.

Molnár Anikó, Kelemen Anna vagy Steiner Kristóf mellett a ValóVilág szereplői is magukénak érzik ezt a lehetőséget, akik közül VV Merci és VV Vivi használja már az oldalt egy ideje, most pedig a debreceni származású VV Piros is úgy döntött, regisztrál az OnlyFansre. Döntésére annyira büszke, hogy meg is osztotta a hírt Instagram-oldalán. A Blikk vette észre, hogy nem is akárhogy: egy visszaszámláló órát is beállított a nagy pillanat közeledtével, sőt azt is ígérte, hogy a korábbi ValóVilág-szereplővel, VV Robival akár közös tartalmakkal is meglepik azokat, akik fizetnek érte.

Ezt nem hagyta szó nélkül Luna, Azahriah csúnyán megcsalt szerelme, a Love Island és az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, aki Insta-sztorijában így reagált a hírre:

Volt olyan évad, ahol ahogy kiestek a versenyzők, már prostituáltnak álltak? Vagy én vagyok lemaradva, és az OF egy menő nagy dolog, amihez egy 6 napos visszaszámlálás kell? Komolyan, hogy lehet valaki ennyire ostoba? Hogy ezt osztja meg büszkén?Helyettük szégyellem magam

– osztotta meg gondolatait Luna. Véleményére először a szintén OnlyFans-oldallal rendelkező VV Robi reagált.

Dicséretre méltó az, amikor valaki olyan bírál, aki szintén ugyanazon a futószalagon jött le, mint sokan mások, akik realityszereplők, tehetségkutató és stb. helyeken megfordultak

 – írta Instagram-oldalán Robi. Nem maradt el persze a debreceni Varga Piroska, VV Piros reakciója sem, ő kifejtette, szerinte Luna nem tudja, mi az a prostitúció, úgy véli, OnlyFansen lehet igényes tartalmakat is megosztani. A vitát egyelőre Luna zárta, aki így fogalmazott:

Pénzért mutogatni a nemiszervedet és a tested, és ezt ráadásul büszkén reklámozni is a követőid előtt, az gáz, de nyilván egyszerűbb, mint dolgozni

– vélekedik. Szerint az pedig pluszban “kellemetlen”, hogy VV Piros még a barátjával közös tartalmakat is szeretne gyártani.