Lakatos Márk

Lakatos Márk szerint az RTL melegjogi tisztogatásokat végez

Bulvár

Sokakat megrázott a hír, hogy Lakatos Márk után Járai Máté is távozik a Reggeliből.

A nem titkoltan biszexuális színészt meglepte a hír, csalódottságát közösségi oldalán írta meg követői számára. Az RTL ugyanis egy koncepcióváltás miatt szeretné frissíteni a Reggeli című műsorát, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek szeretne teret adni, ezért nem hosszabbítottak szerződést Járaival. Néhány hónappal ezelőtt ugyanígy járt Lakatos Márk is.

A Blikk vette észre, hogy a stylist a hivatalos TikTok-oldalán kifejtette, mit gondol Járai Máté távozásáról. Szavait azért nem kell annyira komolyan venni, videója alatt többször is hangsúlyozza ezt, mert nem mindenkinek jöttek át szerinte iróniával átitatott gondolatai.

Tragikus hirtelenséggel kaptuk a hírt, hogy Járai Máténak is taka van a Reggeliből. Én oda is kommenteltem gyorsban, hogy hát, üdv a klubban. A viccet félretéve, most, amikor Hollywoodban már konkrétan azt is előírják, hogy hány melegnek, transznak és egyébnek kell lenni egy stábban ahhoz, hogy Oscar-díjat kapjon egy film, én nem tudom, hogy a Reggeli vezetősége hogy meri ezt megtenni, hogy ilyen melegjogi tisztogatásokat végez!? Most már gyakorlatilag egyetlen egy meleg, de akár langyi sincs a csapatban… Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?

– fogalmazott Lakatos Márk, aki azt írja, felháborítottak a történtek, de videójához hozzátette azt is, hogy reméli, érezni a hangján az iróniát, mert annak szánja mondanivalóját. Követői közül azonban sokan komolyan vették a szavait, és rengetegen megírták neki, hogy őt is nagyon hiányolják a műsorból, sokan csak miatta és Járai miatt nézték.

@lakatosmarkstyle Fel vagyok háborodva! 🤣🤣🤣✌️🤪#nekedbelegyen #csilagszóró #reggeli #foryourpage #járai #fy #fyp #tv #taka ♬ eredeti hang – Lakatos Márk