Járai Máté

Elküldte az RTL Járai Mátét

Bulvár

A műsorvezetővel nem hosszabbítottak szerződést, Lakatos Márkhoz hasonló sorsra jutott, és már csak visszatérő vendégként számítanak rá a Reggeliben.

Járai Máté közel két évig volt az RTL egyik legsikeseresebb műsorának egyik állandó műsorvezetője, a Reggeli azonban nem tart rá többé igényt. A műsorvezető-színész nem is tagadja, hogy fáj neki a búcsúzás.

“A Reggeli című műsor folyamatosan frissül és változik, januártól ehhez vadonatúj struktúra társult. A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget” – olvasható az rtl.hu-n. A változtatás jegyében kellett a színésznek távoznia, ugyanakkor az RTL arról is beszámol, továbbra is számítanak Járai Máté eredeti személyiségére és színes egyéniségére, de már csak mint visszatérő vendég.

A hírre azonnal reagált a színész is közösségi oldalán, szavaiból árad a szomorúság. Úgy érzi, egy újabb hullámvölgy érkezett ezzel az életébe.

Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket…ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése: 120 adás, ugyanennyi hajnali 4-es ébredés, többszáz beszélgetés, könnyek és nevetés! Mindig mondom, az élet egy “Ki nevet a végén”, most kiütöttek, de ha 6-ost dobok, újra játékban leszek, csak kérlek drukkoljatok, hogy ne maradjak ki túl sok körből! Ölelés

– osztotta meg gondolatait Járai Máté Intagram-oldalán. Követői hozzá hasonlóan csalódottak a történtek miatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Járai Máté (@jaraimate) által megosztott bejegyzés