Aurelio Caversaccio

Elhagyta a párja a börtönben lévő Aureliót

Bulvár

A ValóVilág hatodik szériájának győztese tavaly óta van rács mögött, azóta teljesen megváltozott az élete.

Aurelio Caversaccio korábbi drogügye miatt 3 év 5 hónap börtönbüntetést kapott, tavaly februárban vonult börtönbe. Egy darabig még együtt volt a barátnőjével, aki azt mesélte, a valóságshow sztár a körülményekhez képest jól viseli a börtönlétet. Szeptemberben aztán kiderült, Aurelionak volt egy egyéjszakás kalandja, amiből kislánya született. Ezt már nem tudta elviselni a barátnője. Többek között erről is beszélt a Blikknek adott exkluzív interjúban Aurelio, aki élete legnehezebb egy évén van túl.

A kiszabott büntetés elérte a célját, megváltoztam. Soha többé nem akarok még csak a bűn közelébe se kerülni. Megtanultam értékelni mindazt, ami kint megadatott. Megkomolyodtam, vannak céljaim, és amióta itt vagyok kábítószerhez sem nyúltam, sőt, egy drogprevenciós kötelező programban is részt veszek

– nyilatkozta Aurelio, akinek a karácsony egy igazi mélypont volt.

Azt hittem, lesz itt valami kis ünnepség, de karácsonyfát csak papíron láttam, rajzoltam magamnak

– mesélte Aurelio, aki már előre fél a közelgő születésnapjától is. Február 16-án lesz 32 éves, és tudja, hasonlóan nehezen fogja megélni a napot. Egy valaki miatt azonban kitart: mint kiderült, született egy kislánya, csak ő jár Aurelio fejében, jó apukája szeretne lenni, ha kikerül a börtönből. Hatalmas ajándéknak tartja a lányát, akinek a nevét is elárulta: Szofiának hívják a kicsit.

Még csak fotókon láttam, de már most érzem, mennyire szeretem. Gyönyörű kislány, nagyon hasonlít rám, csak kék a szeme. Anyukám sokat találkozik és törődik vele, szó szerint szerelmes az unokájába. Ő a vígasza, és talán tudat alatt vele kompenzálja mindazt, ami nálam kimaradt

– mondta Aurelio, aki telefonon szokott beszélni az édesanyjával. Nem engedi meg neki, hogy meglátogassa őt a börtönben, mert nem szeretné, ha így látná őt, a rácsok mögött. Korábbi barátnőjével, Edittel sokáig tartotta a kapcsolatot, de idővel a szakítás mellett döntöttek.

Amikor bejöttem, megbeszéltük, nem várom el tőle, hogy várjon évekig és ne adjon esélyt másnak. A sorsra bíztuk a jövőnket, aminek nyilván a kislányom születése sem tett jót… Ettől függetlenül hálás vagyok neki, mert a legnehezebb időnkben mellettem állt és kitartott. Elfogadtam a döntését, nem haragszom rá

– mondta Aurelio, aki már nem az a hisztis kisfiú, aki volt, lenyugodott a börtönben, és csak az számít neki, hogy a szerettei jól legyenek.

Így telnek Aurelio napjai a börtönben

Benti életéről is mesélt a lapnak Aurelio, aki sok zárkában megfordult, mert szerinte nem könnyű vele együtt élni, ami miatt úgymond ‘kiszavazták” őt.

Az elején elég para volt, hogy ennyi elítélttel össze vagyok zárva, közöttük olyanokkal is, akik nem 1-2 évre jöttek ide. Be voltam sz.rva rendesen, kaptam is a beszólásokat, de szerencsére semmilyen incidens nem történt

– mondta Aurelio, aki minden nap korán kel és korán fekszik, napközben kétkezi munkát végez, csontvázakat rak össze egy gyárban, szabadidejében pedig a rabokkal beszélget, olvas, olaszul tanul. Bízik abban, hogy kedvezménnyel korábban szabadulhat és a büntetése egy részét házi őrizetben töltheti le. Van is egy időpontja, ami idénre szól, de hogy pontosan mikorra, azt nem árulta el, szeretne majd csendben kivonulni, nem úgy, mint bevonulásakor tette.