Norbi Update

Újra kinyitnak a Norbi Update boltok

Bulvár

Schobert Norbinak végre jó hírei vannak. A csődközeli helyzet után megcsillant a fény az alagút végén: több Update üzlet is újra kinyit.

Egy hónappal ezelőtt szinte pánikhangulat tört ki az értékesítők körében, miután nem érkezett áru az üzleteikbe. Decemberben tömeges bezárások jelezték a bajt, de mára úgy tűnik, megoldódni látszik a helyzet – írja a Bors.

A Norbi Update operatív működésével egy új szakmai stábot bízott meg Schobert Norbi az elmúlt hónapokban, hogy elkerüljék a még nagyobb problémákat. Úgy tűnik, beváltak az üzletember tervei. Újra árut kaptak a boltok, amelyek nemrég lehúzták a redőnyt az ország több pontján is.

Örömmel jelenthetem be, hogy 2023 január negyedik hetében megnyílt a Soroksári Auchan áruházban található boltunk, emellett pedig napokon belül kinyit Budapesten az Árkádban és a MOM-ban található Update üzlet is. A befektetői segítséggel minden probléma elhárult

– nyilatkozta a lapnak Schobert Norbert, aki korábban már elmondta, ő maga kiszáll a cég operatív vezetéséből és a jövőben csak csak termékfejlesztéssel fog foglalkozni, míg felesége, Rubint Réka pedig marketing- és PR feladatokkal. Az új szakmai stáb egyelőre úgy néz ki, bevált.