Gerard Piqué

Itt az első felvállalt közös fotó Gerard Piquéről és fiatal párjáról

Bulvár

Először posztolt Claráról, egykori szeretőjéről Gerard Piqué, az FC Barcelona játékosa. Ő az a fiatal lány, akivel megcsalta Shakirát.

A Femina vette észre, hogy Gerard Piqué és Clara Chia Marti az Instagramon is felvállalták szerelmüket, a futballista tegnap este először posztolt 12 évvel fiatalabb barátnőjéről. A fotón az látható, hogy Piqué odabújik a 22 éves barátnőjéhez, aki a képet készítette.

Viszonyukra tavaly nyáron derült fény, a világhírű énekesnő, Shakira, Piqué felesége pedig új dalokban írta meg bánatát. Legutóbbi száma rekordokat döntöget a Youtube-on, ebben többek között arról énekel, ő felér két 22 évessel is, és hogy Clara neve, ami tisztaságot jelent, nem tükrözi a lány jellemét.

Hogy pontosan mióta tart Clara és a focista kapcsolata, nem tudni, de egyes hírek szerint Piqué egy 2021-ben otthonában adott Zoom-interjújának hátterében is feltűnt egy pillanatra a fiatal lány. A focisa felesége, Shakira és két gyermekük akkor épp nyaralni voltak. Mindenesetre csak tavaly nyáron buktak le, amikor Shakira egy üres lekvárosüveget talált a hűtőszekrényben, pedig azt rajta kívül a családban senki nem szereti.

Gerard Piqué már nem titkolja tovább, kit szeret.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gerard Piqué (@3gerardpique) által megosztott bejegyzés

Fotó: Instagram/3gerardpique