Molnár Gusztáv

Focizni volt Molnár Gusztáv, fotó is készült róla

Bulvár

A színész hónapokkal ezelőtt vonult be ismét az elvonóra, ami a jelek szerint hatásos.

Fazekas Vivien, Molnár Gusztáv volt felesége nemrég mesélte el, milyen pokol volt férje mellett az élet alkoholfüggősége miatt, amiből két barátja tudta csak kirángatni, akik elvonóra vitték őt. Az első elvonó kudarca után akkor a színész eldöntötte, másodjára minden másképp lesz és új emberként fog visszatérni. Egyelőre úgy tűnik, kitart az elhatározása mellett, és jól is érzi magát.

Molnár Gusztáv sportol, napi szinten vesz részt a Komlón található rehabilitációs intézet programjain, melyeknek mind az a célja, hogy a szenvedélybetegeket visszavezesse a függőségmentes, normális életbe – írja a Bors.  A rehabilitációs intézet közösségi oldalára most felkerült több fotó is egy hétvégi teremfoci bajnokságról, az egyik képen a színészt is ki lehet szúrni. Látszólag egészséges, felszedett pár kilót is.

Hogy őszinte legyek, tartottam attól, hogy Guszti ezt az elvonót is idő előtt otthagyja, ahogy korábban már volt erre példa. De már több mint két hónapja ott van, és bár beszélni nem tudtam vele, de láttam a fotót róla, és nagyon tetszik, amit láttam.  Jól látható, hogy sokat hízott, és mosolyog is a képen

 – mondta a színész ismerőse a lapnak, aki azt is elárulta, a színész kezeléséről az a két barát gondoskodik, akik elvitték őt az intézménybe. Molnár Guszti rehabilitációja havi hatvanezer forintba kerül a Leo Amici 2002 Alapítványnál, ami egy bentlakásos rehabilitációs intézményt tart fenn Komlón, ahol alkohol- és drogfüggőket kezelnek különböző terápiás módszerekkel.

A Molnár Gusztávról készült friss fotót itt lehet megnézni.