Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv

Fazekas Vivien kitálalt: Molnár Gusztáv mellette vágta fel az ereit

Bulvár

Sokkoló dolgokat mesélt a Drága örökösök egykori színészének volt felesége házasságuk utolsó időszakáról.

A jelenleg elvonón lévő színész, Molnár Gusztáv válófélben lévő felesége kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról a Frizbi TV YouTube-csatornán pénteken este adásba kerülő interjúban, mit kellett átélnie a férje mellett, aki egyre mélyebbre süllyedt az alkoholizmus mocsarában – írja a Blikk.

Vivi elmesélte, tavaly novemberben két gyerekkori barátja volt az, aki elvonóra vitte Gusztit, aki már ekkor is élet-halál közti állapotban volt.

70 kilóra lefogyott 110-ről, véreset pisilt és hányt, az orvosok is azt gondolták, ha így folytatja, decemberben meghal

– mesélt Fazekas Vivien arról, hogyan került be a férje az elvonóra. Ekkor már másfél éve pokol volt az életük, Vivi a munkáját is feladta a férje miatt, de nem tudott neki segíteni. Egy borzasztó történetet is elmesélt, mit kellett többek között átélnie a színész mellett.

A kanapén feküdtem. Részeg volt, lerántotta rólam a takarót, majd azt mondta: egy büdös ribanc vagy. Olyan tévképzetei voltak az alkoholtól, a gyógyszerektől, hogy olyan dolgokat vágott a fejemhez, amelyek nem voltak valósak

– folytatta Vivien, aki ekkor még 12 hetes terhes volt, Gusztival közös kisbabájukat várta, akit néhány órával később elveszítettek.

Vivi Guszti őrjöngése után pakolni kezdett, el akarta hagyni őt, de Guszti megfogta a cuccait és azt mondta neki, nem mehet sehová. Majd megpofozta feleségét. Kiérkeztek hozzájuk a rendőrök és a mentők is, de Vivien nem tett feljelentést, mert szerinte férje nem volt beszámítható állapotban. A legrosszabb azonban még csak ezután következett: Vivien este rosszul lett, elment a kisbabájuk. Emiatt Gusztit teszi felelőssé az édesanya, hiszen terhessége alatt egy nyugodt pillanata sem volt.

Így akarta megölni magát Molnár Gusztáv

Egyszer az autóban mellettem vágta fel az ereit. A Hungária körúton mentünk éppen hazafelé, nagyon ittas volt, amikor talált egy kupakot, amivel megvagdosta magát. Nyomtam egy satuféket, ő kipattant a kocsiból, majd mondta, hogy ha ez nem jött össze, akkor villamos elé megy

– idézte fel Gusztáv borzasztó öngyilkossági kísérletét is Vivien, de olyan eset is volt, hogy férje részegen, letolt nadrággal, négykézláb mászkált egy négysávos út közepén.

Viviennek minden erejére szüksége volt, hogy kiszálljon a bántalmazó kapcsolatból, bármennyire is szeretett volna segíteni férjének, nem tudott. Jelenleg Guszti elvonón van, Vivi pedig szakemberhez jár, hogy feldolgozza a történteket.